Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Novi račun u kojoj banci

Zdravo devojke. Treba mi savet i informacija koja banka u Srbiji ima najpovoljnije uslove korišćenja mobilne aplikacije banke? 1) Dakle da uzima najmanji procenat pri transakciji novca? (Često prebacujem manje iznose) 2) Najmanji procenat pri podizanju novca sa bankomata i pri plaćanju u marketima Ako znate/imate šta preporučiti- hvala. Zatvorila sam račun u OTP, tražim novu u skladu sa potrebama. Hvala svakome ko odvoji vreme da odgovori.
2024 09 02
Ja sam sigurna da ne postoji banka koja naplacuje procenat za ove stvari. Neke banke naplacuju tipa 1% za online transakcije u drugoj valuti, eur, usd.. za recimo placanje na aliexpressu. U kojoj god banci otvorite devizni racun i platite u drzavi domacom valutom, nema procenta. Takodje i za slanje novca fizickim licima, odavno niko ne uzima procenat na to. Besplatno je u rajfajzenu, mobi banci, intesi, unikredit banci.. tamo imam racune.
2024 09 02
Kad smo kod banke imam jedno pitanje, nisam zaposlena i da li imam ja pravo da otvorim racun na koji bi mi npr muz uplacivao sumu novca i koristila za placanje onlajn ili u marketima da li postoji neka opcija te vrste i namene jer muz ima u komercijalnoj racun pa koristim od njega i to me nervira 😂 Imam iz postanske namensku karticu koja sluzi samo za uplatu roditeljskog dodatka i ne placam nikakvo odrzavanje gasi se sad za godinu dana koliko sam mogla da porazgovaram sa covekom iz banke rekao mi je da bi trebalo da budem u radnom odnosu kao uslov za izdavanje kartice 😮‍💨
2024 09 03
> Rana_Kiša:): > Zdravo devojke. Treba mi savet i informacija koja banka u Srbiji ima najpovoljnije uslove korišćenja mobilne aplikacije banke? > 1) Dakle da uzima najmanji procenat pri transakciji novca? > (Često prebacujem manje iznose) > 2) Najmanji procenat pri podizanju novca sa bankomata i pri plaćanju u marketima > Ako znate/imate šta preporučiti- hvala. > Zatvorila sam račun u OTP, tražim novu u skladu sa potrebama. > Hvala svakome ko odvoji vreme da odgovori. Ja mogu da kažem da erste uzima 15din po transakciji. Nema provizije kad se plaća u marketu ili bilo gde. Kad se diže na njihovim bankomatima nema provizije. Provoziju za podizanje novca imate samo kada koristite bankomat koji nije od vaše banke i tada je jedno 3-4% provizije. To bi trebalo da je uvek tako.
2024 09 03
> Zorana333: > Kad smo kod banke imam jedno pitanje, nisam zaposlena i da li imam ja pravo da otvorim racun na koji bi mi npr muz uplacivao sumu novca i koristila za placanje onlajn ili u marketima da li postoji neka opcija te vrste i namene jer muz ima u komercijalnoj racun pa koristim od njega i to me nervira 😂 > Imam iz postanske namensku karticu koja sluzi samo za uplatu roditeljskog dodatka i ne placam nikakvo odrzavanje gasi se sad za godinu dana koliko sam mogla da porazgovaram sa covekom iz banke rekao mi je da bi trebalo da budem u radnom odnosu kao uslov za izdavanje kartice 😮‍💨 Naravno, svakom preko 16 godina može da ima račun. Možete otvoriti u bilo kojoj banci, plaćate održavanje na mesečnom ili godišnjem nivou i to je to. Održavanje bude 150-300din mesečno
2024 09 03
Otp 25 dindzi otme za placanje putem aplikacije najgora banka koja postoji ..uskoro prelazim u bilo koju ..samo ovih da se resim intesa i dalje uzima obradu kredita i to poprilicnu cifru
2024 09 03
> ninanica: > Otp 25 dindzi otme za placanje putem aplikacije najgora banka koja postoji ..uskoro prelazim u bilo koju ..samo ovih da se resim intesa i dalje uzima obradu kredita i to poprilicnu cifru Komercijalna uzima 30 din po on-line transakciji...
2024 09 03
> ninanica: > Otp 25 dindzi otme za placanje putem aplikacije najgora banka koja postoji ..uskoro prelazim u bilo koju ..samo ovih da se resim intesa i dalje uzima obradu kredita i to poprilicnu cifru saosecam. najgori.
2024 09 03
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6e7758b52e3192e3790b58687b24140c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/83269f91147906a318cb6638acf84153.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9e268bc1e766f1f18017e851798337cc.jpg)
2024 09 03
> ninanica: > Otp 25 dindzi otme za placanje putem aplikacije najgora banka koja postoji ..uskoro prelazim u bilo koju ..samo ovih da se resim intesa i dalje uzima obradu kredita i to poprilicnu cifru Zavisi od paketa koji imate, meni 19din po transakciji.
2024 09 04
U UniCredit banci je odrzavanje racuna oko 400 rsd :/ > angieengel: > > Zorana333: > > Kad smo kod banke imam jedno pitanje, nisam zaposlena i da li imam ja pravo da otvorim racun na koji bi mi npr muz uplacivao sumu novca i koristila za placanje onlajn ili u marketima da li postoji neka opcija te vrste i namene jer muz ima u komercijalnoj racun pa koristim od njega i to me nervira 😂 > > Imam iz postanske namensku karticu koja sluzi samo za uplatu roditeljskog dodatka i ne placam nikakvo odrzavanje gasi se sad za godinu dana koliko sam mogla da porazgovaram sa covekom iz banke rekao mi je da bi trebalo da budem u radnom odnosu kao uslov za izdavanje kartice 😮‍💨 > Naravno, svakom preko 16 godina može da ima račun. Možete otvoriti u bilo kojoj banci, plaćate održavanje na mesečnom ili godišnjem nivou i to je to. Održavanje bude 150-300din mesečno
2024 09 04
> supergaga: > > ninanica: > > Otp 25 dindzi otme za placanje putem aplikacije najgora banka koja postoji ..uskoro prelazim u bilo koju ..samo ovih da se resim intesa i dalje uzima obradu kredita i to poprilicnu cifru > Komercijalna uzima 30 din po on-line transakciji... Meni 15 din
2024 09 05
Preporucujem Reifeizen banku, otvorila sam Iracun, nemam odrzavanje, transakcije su mi besplatne, kao i podizanje novca na bankomatu. Kada sam otvorila sam dobila 3000 na racun kao novi clan, sve do 27 godine cu moci da koristim racun bez odrzavanja.
2024 09 05
Intesa. 350 dinara odrzavanje, 20 dinara provizija za transakcije. Meni kod njih najvise odgovara to sto sa puno firmi imaju sklopljen ugovor za kupovinu na rate, bez kamate.
2024 09 05
> deksica: > Meni 15 din Kako? Mislim, nije mi nešto preterano važno već sam samo radoznala, od čega to zavisi?
2024 09 05
1 2