Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Novi račun u kojoj banci

Komercijalna banka uzima 410 din mesecno za odrzavanje racuna. Ako niste zaposleni nemate prava na cekove i na kreditnu karticu.
2024 09 05
NLB, 15 din transakcije preko mobilne aplikacije, odrzavanje racuna do 27 godine besplatno.
2024 09 05
Placam 410 din odrzavanje racuna mesecno, imam i devizni racun, 2 kartice besplatno, mastercard bez provizije na nlb bankomatima u inostranstvu, uplate prema nlb besplatno.
2024 09 05
> Oleloleeee: > Intesa. 350 dinara odrzavanje, 20 dinara provizija za transakcije. Meni kod njih najvise odgovara to sto sa puno firmi imaju sklopljen ugovor za kupovinu na rate, bez kamate. Isto Inteza s tim da ja imam običan tekući račun, održavanje mi je 200,a 30 transakcije. Super je mobi Inteza aplikacija. I da, najveća prednost su rate, nema gde ne može. Zavisi samo ko kakav ima ugovor sa Intezom, pa negde može 3 rate, negde 6, negde 12. 💪
2024 09 07
Ja preporucujem aik banku, odrzavanje je 250 dinara i nema provizije za placanja preko ebankinga i mbankinga ☺️Takodje je i kurs povoljan ukoliko se placa u eur ili dolarima kao npr. na aliexpresssu ☺️
2024 09 07
Rajfajzen banka ako otvorite online račun: Tkz ugovor na daljinu, ne u njihovoj ispostavi. -0 provizije na mobilnoj aplikaciji kad se prebacuje novac Održavanje i ostale transakcije, podizanje na bankomatu takođe 0 dinara. Odlučila sam se za njih. Usput: Poštanska štedionica po ugovoru ne naplaćuje podizanje novca sa bankomata njihovog, ali skidaju 150 dinara, eto ko ima neka obrati pažnju. Hvala lepo na svakom odgovoru, sve sam uzela u obzir, ovo mi najviše odgovara.
2024 10 22
1 2