Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

U čemu je problem..

Da li je moguće da postoje članice koje vam pošalju poruku da žele vaš predmet i kada im odgovorite na poruku da se ne javljaju i da treba da čekaš da li hoće ili neće da kupi i na kraju se javi posle 10 dana i kaže da ipak odustaje... Nemam reči, ako nešto želite normalno je da ćete pisati toj ženi i pitati za taj predmet a ne da nekog zezate kao da nema druge obaveze ..
2024 09 11
Dugo sam na sajtu, navikla sam se na sve. Bukvalno da devojke traže račun, da kažu uplaćujem odmah ili u toku dana i ne čujem ih više nikad, da traže da se spusti cena i još da im odnesem (da ne bi plaćale poštarinu, jer im je to dodatni trošak?), da pitaju po 5 puta za isti predmet i opet ga na kraju ne kupe, rezervišu, ubeđuju da uzimaju sigurno pa ispare ... Sve u svemu, ničemu se više ne iznenađujem, čekam novac na računu pa šaljem. I meni se dešavalo da odustanem od kupovine, javim što pre mogu, gledam da budem korektna i to je to. Vremenom na ovom sajtu sam naučila da poštujem prodavce, jer sam iz svog iskustva videla da nije lepo kad te kupac zavlači, ne bih volela da sad ja to nekome radim. Tako da... DA, sve je moguće ovde! :') Ali gledaj da te to ne izbacuje iz takta, za prodaju ovde je najbolje ko prvi devojci princip, izuzetak su zaista članice koje su u stanju da se drže dogovora, što je opet teško proceniti i uvek nosi rizik za ispalu.
2024 09 11
Ovo je vec postalo svakodnevno...skoro sam i ja postavila slicnu temu..Jurila sam pismo torbu u boji cipela i poslala par poruka i nista..jos sam pisala clanici iz mog grada i nema je..na kraju sam otisla i kupila novu torbu za smesnih 500din,a toliko je bila i polovna...ni meni nije jasno da ne moze kupac ili prodavac da se ispostuje..u mojoj temi jedna clanica je rekla da nisu u obavezi da mi se jave clanice koje sam pitala za predmet...ne kazem da moraju ali ako vec nesto prodajes ili kupujes red je ispostovati kupaca/prodavca...sajt je postao uzas i ne znam kako da se poboljsa...reklame,mnogo neaktivnih profila,raznih bolesnika itd..
2024 09 11
Milion i jedna poruka ...moje je da odmah odgovorim sto i uradim a da li ce ona da mi uzvrati to me ne dotice uvek se javi neko drugi i kupi ..e da mi je samo to briga u zivotu da li ce mi neko odmah odgovoriti na poruku bila bih srecna ..pored dvoje dece i milion obaveza bas me nesto ne dotice njihovo ne odgovaranje to je njihov obraz i vaspitanje tjst ne vaspitanje
2024 09 11
Meni su fenomen ove sto pitaju jel dostupan predmet, odgovoris im potvrdno i to je to nema ih vise, vecito se pitam cemu to 🤔
2024 09 11
Mislim da svi treba da oguglamo na takve poruke jer ih je stvarno previše.
2024 09 11
Meni je članica ponudila razmenu i kada sam joj rekla šta bi eventualno moglo (mada inače ne radim razmene), isparila je bez daljih odgovora.
2024 09 11
Ma devojka je poslala da želi predmet, ja joj napišem da je dostupno, ona meni tražila račun ja je pitala da li joj odgovara pouzećem ona kaže da joj je to skupo. Ja pošaljem broj računa ona ne odgovara. Spakujem paket pored bebe i još dvoje dece moram da se organizujem da odem do pošte jer suprug radi, napišem da mi pošalje podatke i ona tu napiše da ne želi. Ja kažem imam još paketa idem u poštu, poslaću joj na poklon košulju jer je spakovana samo da plati ptt. I ona napiše ne, ipak ne želim... Reko ok , nemam reči. 🙄 Ja kada mi se nešto sviđa pošaljem poruku da se raspitam za predmet, ako ne mogu da uzmem odmah ja pitam da li može da me sačeka, ako se ne proda. Sve je stvar dogovora. Na žalost ima nas raznih. Ja sam dosta stvari poklanjala gde članice samo plate ptt jer meni to nije potrebno a nekome možda znači. 😄
2024 09 18
Nesto sve vise manjka. Cega, jasno je svima. Kako sejes, tako zanjes.
2024 09 19