Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Tefal vertikalna pegla na paru

Koristim ovu peglu neko vreme i prilično je ok, e sad, desilo se da je stajala nekoliko meseci bez korišćenja i nešto joj se desilo, pa je završila u servisu gde su rekli da hoće od stajanja da uhvate neki vakuum i onda ne prave paru. Da li neko ima slična iskustva i kako je rešio, jer evo opet ne radi, a 2000 je ta nazovi popravka? Rekli su mi da ako se opet desi, samo da je držim uključenu dok ne proradi, ali evo pokušala i ne pravi paru, a plašim se od turiranja da ne crkne.
2024 09 15
Nemam neko iskustvo da podelim, tu vertikalnu peglu imam, ali sam je samo jednom isprobala i stoji. Ali zato imam na taj fazon neku manju putnu verziju (nije tefal vec neki noname brend) koju sam kupila na Amazonu za male pare, koja radi godinama, isto mi tako stoji pa je nekad po potrebi koristim i nisam imala taj problem. Pretpostavljam da nije pod garancijom čim plaćate popravke?
2024 09 15
Ne, kupila sam na kupujem prodajem, novu, samo bez tih papira jer je iz uvoza, ali rekli su mi u servisu da se to sa tim modelom dešava čak i kad stoji u prodavnici dugo i onda im nove donose na popravku. A vidim sad da je taj od kog sam kupila otvorio i registrovanu prodavnicu, tako da nije do toga, 3 godine je radila već...
2024 09 15
Imam tu vertikalnu Tefal peglu..Kad sam je kupila ,tada sam je samo probala..Ne koristim je uopšte .Ne znam da li garancija istekla .Kupila sam je bezveze .
2024 09 15
Pa eto, nadam se da vam radi, a savet je da se koristi jer evo samo dva meseca stajala i povukla taj vakuum.
2024 09 15
> JasnaVujic: > Imam tu vertikalnu Tefal peglu..Kad sam je kupila ,tada sam je samo probala..Ne koristim je uopšte .Provericu sta se s njom desava .Ne znam ni da li garancija istekla .Kupila sam je bezveze . Tako sam i ja, stavila sam je na prodaju kao, ali stoji samo. Nemam pojma što sam je kupovala 😅 Moja je pod garancijom, ali ne znam gde mi je račun.
2024 09 16
isto tako sam ja prosla, mozda vi nadjete resenje, ja sam svoju bacila na smece. samo se zagrevala a nije pustala paru a pre toga e normalno radila....i nije bas jeftina verzija pa da kazes kineska nema veze,a li stvarno nisam mislila bas da cu naci neku soluciju tako da je zavrsila na kontejneru.
2024 09 16
Kakav užas 😞 Jel to ovaj model? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9d0cb6c9f674119c63f297fd0c66d164.jpg)
2024 09 16
Jeste taj model
2024 09 17
> Her_Fashion: > > JasnaVujic: > > Imam tu vertikalnu Tefal peglu..Kad sam je kupila ,tada sam je samo probala..Ne koristim je uopšte .Provericu sta se s njom desava .Ne znam ni da li garancija istekla .Kupila sam je bezveze . > Tako sam i ja, stavila sam je na prodaju kao, ali stoji samo. Nemam pojma što sam je kupovala 😅 Moja je pod garancijom, ali ne znam gde mi je račun. Ne znam gde bi mogla da je stavim na prodaju, jer ovde ne moze. Bas cu potraziti racun da pogledam da li je istekla garancija i proveriti da li radi. Isti slucaj,ne znam zašto sam je kupovala..😀
2024 09 17
Ja sam stavila ovde na podforum Dom, ali bolji je KP. Mada sad ne znam ni da li da prodajem, samo mi fali da prestane da radi tako pa da imam problema sa kupcem, vraćanjem para itd.
2024 09 17
Moja je 3 godine bez problema radila.
2024 09 17
> DoliBlack: > Moja je 3 godine bez problema radila. Ne bih da promovišem teorije zavere ali sam primetila da dosta toga samo prestane da radi nakon tog čuvenog isteka garancije 🤣 Poslednji put mi se desilo sa telefonom, koji se neposredno nakon 2 godine od kad je kupljen samo ugasio zauvek, a najnormalnije je radio do tad. Kad sam ga odnela u servis rekli su da je crkla matična ploča i da mogu samo da ga bacim otprilike.
2024 09 18
Pa da, moguće da je i to.
2024 09 18
Proverih sinoc..radi. Drugarica kaze da nisu imali reklamacije.
2024 09 20