Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Rok dostave Zara i Reserved

Koliko dana je uglavnom rok dostave prilikom on line porucivanja na sajtovima Zara i Reserved? Hvala.😊❤️
2024 09 17
Za Reserved cesto predugo . Ja sam cekala 3nedelje a rekli su i radnji moguce i vise .Putovalo je iz Rumunije predugo. Zara ispuni rok koliko pise ss online dostavom cesto bude i pre..Ja sam najduze 10dana ceka Zaru cesce i pre
2024 09 17
Za Zaru je odprilike 5 radnih dana 😊
2024 09 17
Zara da, ako ide na kurirsku službu onda uglavnom nema kašnjenja, ako ide na radnju desi se nekad 2-3 dana, odnosno jedna isporuka maksimalno. Reserved bukvalno nema rok, ali taj koji oni daju nema veze, pričam o dostavi na radnju.
2024 09 17
Ja sam skoro mesec dana čekala na poručeno u Reserved radnju. Rekli mi da je nešto problem sa carinom, pa da su menjali magacin... Uglavnom nema garantovanog roka.
2024 09 17
Reserved spada u grupaciju u kojoj su i Sinsay, Mohito i još par radnji... Njihova roba putuje iz inostranstva, uvek sam čekala po minimum dve sedmice, baš se predugo čeka... Toliko imaju dobrih i povoljnih stvari, ali im je taj rok dostave jedna od najvećih mana i razloga zašto retko poručujem od njih... Zara dolazi nekad i u roku od 2-3 dana, nisam nikad čekala duže od 5 dana... 🤗
2024 09 17
Poručila sam torbu, ali u Zari - iz radnje, i preuzimanje u radnji (Beograd). To je bilo baš nedavno, i stiglo je za 8 dana. Paket je stigao iz inostranstva. Uglavnom, kako napišu u poruci tako i bude. Šalju na mail 3 informacije, kad je poslat, kad će stići i kad stigne. Vrlo razrađen i pouzdan sistem. Na kućnu adresu nisam naručivala sa sajta jer su mi još odavno u radnji rekli da najbrže dolazi kad se poruči iz radnje. Pokažem šta želim, prodavac sa svog uređaja poruči i naplati a dalje ide sve kako su napisali u poruci. Ipak sve zavisi od toga odakle šalju, pa može biti i mnogo kraće. Imaju i tracking.
2024 09 20