Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

ADMINISTRATORI ILI NEKO

Dajte vise otkacite ove reklame da li ste realni niti mogu na poruku da odgovorim niti bilo sta ..koji vam je vise da li je cilj da napustimo sajt ili sta
2024 09 21
Mama je rekla da je sutra moj red da otvorim temu o tome kako od reklama ne vidim sajt Ponavljanje iste teme svaki dan, i na svakoj nevezanoj temi na forumu je jednak spam kao reklame. Svaki put do sada je bilo receno vrlo jednostavno resenje. Adblocker ili u slucaju telefona browser koji vec u sebi ima adblocker.
2024 09 21
> IsidoraC96: > Mama je rekla da je sutra moj red da otvorim temu o tome kako od reklama ne vidim sajt > Ponavljanje iste teme svaki dan, i na svakoj nevezanoj temi na forumu je jednak spam kao reklame. Svaki put do sada je bilo receno vrlo jednostavno resenje. Adblocker ili u slucaju telefona browser koji vec u sebi ima adblocker. 😂🤭👏🏻
2024 09 21
> IsidoraC96: > Mama je rekla da je sutra moj red da otvorim temu o tome kako od reklama ne vidim sajt > Ponavljanje iste teme svaki dan, i na svakoj nevezanoj temi na forumu je jednak spam kao reklame. Svaki put do sada je bilo receno vrlo jednostavno resenje. Adblocker ili u slucaju telefona browser koji vec u sebi ima adblocker. A ti bi sad trebala da ispadnes nesto kao vickasta ili mi se ucinilo ..kad vec moras mamu da pitas sta radis ovde gde su odrasli...nije ovo mesto za decu ..
2024 09 21
> ninanica: > > IsidoraC96: > > Mama je rekla da je sutra moj red da otvorim temu o tome kako od reklama ne vidim sajt > > Ponavljanje iste teme svaki dan, i na svakoj nevezanoj temi na forumu je jednak spam kao reklame. Svaki put do sada je bilo receno vrlo jednostavno resenje. Adblocker ili u slucaju telefona browser koji vec u sebi ima adblocker. > A ti bi sad trebala da ispadnes nesto kao vickasta ili mi se ucinilo ..kad vec moras mamu da pitas sta radis ovde gde su odrasli...nije ovo mesto za decu .. Takodje pored silnih a-la-nigerijski princ prevara ne bi trebalo ni da je mesto za tehnoloski nepismene ljude jer time samo cekate svoj red da padnete na sledecu prevaru ali eto ima nas svakakvih 😁 Ako si odrasla osoba, pretpostavljam da se nisi zaustavila na prvom delu mog odgovora i da si procitala jednostavno resenje za svoj problem. Nije sramota ne znati, sramota je ne hteti da naucis 😊 Da bi ovaj sajt ostao besplatan kao sto jeste sada, reklame jednostavno moraju postojati, odrzavanje sajta i servera nije besplatno, a vip clanarine nisu dovoljne da bi pokrile troskove. Oni okace milijardu reklama, vi ih blokirate i svi srecni svi zadovoljni
2024 09 21
> IsidoraC96: > > ninanica: > > > IsidoraC96: > > > Mama je rekla da je sutra moj red da otvorim temu o tome kako od reklama ne vidim sajt > > > Ponavljanje iste teme svaki dan, i na svakoj nevezanoj temi na forumu je jednak spam kao reklame. Svaki put do sada je bilo receno vrlo jednostavno resenje. Adblocker ili u slucaju telefona browser koji vec u sebi ima adblocker. > > A ti bi sad trebala da ispadnes nesto kao vickasta ili mi se ucinilo ..kad vec moras mamu da pitas sta radis ovde gde su odrasli...nije ovo mesto za decu .. > Takodje pored silnih a-la-nigerijski princ prevara ne bi trebalo ni da je mesto za tehnoloski nepismene ljude jer time samo cekate svoj red da padnete na sledecu prevaru ali eto ima nas svakakvih 😁 > Ako si odrasla osoba, pretpostavljam da se nisi zaustavila na prvom delu mog odgovora i da si procitala jednostavno resenje za svoj problem. Nije sramota ne znati, sramota je ne hteti da naucis 😊 > Da bi ovaj sajt ostao besplatan kao sto jeste sada, reklame jednostavno moraju postojati, odrzavanje sajta i servera nije besplatno, a vip clanarine nisu dovoljne da bi pokrile troskove. Oni okace milijardu reklama, vi ih blokirate i svi srecni svi zadovoljni Ja sam svoje rekla a ti pricaj u nedogled a o pismenosti necemo ...mslm necu ja sa tobom o tome ...Toliko
2024 09 21
Nek si ti meni rekla, a jel si procitala kako da resis problem zbog kog si otvorila temu, ili si temu otvorila iz drugih razloga? Posto su zaista clanice vec hiljadu puta pisale o tome kako vrlo jednostavno resiti problem reklama. Ajde sad subota je, uzivaj u vikendu, ne nerviraj se toliko o tome sta nepoznata osoba sa krpica ima da kaze :)
2024 09 21
> IsidoraC96: > Nek si ti meni rekla, a jel si procitala kako da resis problem zbog kog si otvorila temu, ili si temu otvorila iz drugih razloga? Posto su zaista clanice vec hiljadu puta pisale o tome kako vrlo jednostavno resiti problem reklama. > Ajde sad subota je, uzivaj u vikendu, ne nerviraj se toliko o tome sta nepoznata osoba sa krpica ima da kaze :) Rece tamo neko,negde u zemlji dembeliji idi dete gledaj crtace pusti nas odrasle ima vremena i ti ces kad porastes komentarisati..Prijatan vikend ..
2024 09 21
Ironicno je sto sam argument ovog nivoa poslednji put cula u osnovnoj skoli :') ali hajde, dosta sam i ja spamovala ovu temu razgovorom u zid, jasno mi je sad da je tema otvorena kako bi se izduvao ventil, a ne resio problem, ali za sve vas koji zaista zelite da se resite reklama, a ne znate kako evo tutorial korak po korak. U mom slucaju koristim chrome, ali slican je princip i za ostale browsere, ako neko ipak ne uspe da se snadje slobodno mi se javite u inbox. 1) Kada otvorite chrome u gornjem desnom uglu, pored trake u kojoj pisete adresu, imate tri tackice. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/59a78dcd9182ee85ba32d808be586362.jpg) 2) Kliknete na to pa na extensions > visit chrome web store ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f44e342194dba09f8eff9b93126a6d7f.jpg) 3) U search gore ukucate ad block i iskocice vise razlicitih verzija, bilo koja je ok, kliknete na to da biste usli na stranicu gde ce vam se pojaviti ovo dugme ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4ae6dc0abb43175d23538a043d2f93f5.jpg) 4) kada kliknete na to iskocice vam ovaj prozorcic ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a654c0b366afd4eeb3649512a03eafa4.jpg) kliknete na add extension i to je to :) ako sajt pretrazujete na telefonu najlakse vam je da instalirate brave browser (moze i na kompjuteru) jer on u sebi vec ima instaliran adblocker I to je to :D vrlo jednostavno resenje, a znacajno je i za koriscenje interneta van krpica npr nece vam iskakati milion reklama na youtube i ostalim sajtovima
2024 09 21
> IsidoraC96: > Ironicno je sto sam argument ovog nivoa poslednji put cula u osnovnoj skoli :') ali hajde, dosta sam i ja spamovala ovu temu razgovorom u zid, jasno mi je sad da je tema otvorena kako bi se izduvao ventil, a ne resio problem, ali za sve vas koji zaista zelite da se resite reklama, a ne znate kako evo tutorial korak po korak. > U mom slucaju koristim chrome, ali slican je princip i za ostale browsere, ako neko ipak ne uspe da se snadje slobodno mi se javite u inbox. > 1) Kada otvorite chrome u gornjem desnom uglu, pored trake u kojoj pisete adresu, imate tri tackice. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/59a78dcd9182ee85ba32d808be586362.jpg) > 2) Kliknete na to pa na extensions > visit chrome web store > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f44e342194dba09f8eff9b93126a6d7f.jpg) > 3) U search gore ukucate ad block i iskocice vise razlicitih verzija, bilo koja je ok, kliknete na to da biste usli na stranicu gde ce vam se pojaviti ovo dugme > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/4ae6dc0abb43175d23538a043d2f93f5.jpg) > 4) kada kliknete na to iskocice vam ovaj prozorcic > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a654c0b366afd4eeb3649512a03eafa4.jpg) > kliknete na add extension i to je to :) > ako sajt pretrazujete na telefonu najlakse vam je da instalirate brave browser (moze i na kompjuteru) jer on u sebi vec ima instaliran adblocker > I to je to :D vrlo jednostavno resenje, a znacajno je i za koriscenje interneta van krpica npr nece vam iskakati milion reklama na youtube i ostalim sajtovima Jel to bilo tesko ...nije..eto i mi da naucimo nesto od vas ..Salim se ..Hvala puno ali da nismo ovako nastavile konverzaciju ja bi se istresala ovde ceo dan ...ha haaa Hvala draga moja ...
2024 09 21