Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Predlog za dobrog vidovnjaka

Pozdrav, trazim vidovnjaka koji stvarno zna sta radi, ako neko zna, koji god grad, samo da me uputi do njega. Hvala :)
2024 09 22
🐑
2024 09 22
> Esprit21: > 🐑 😅
2024 09 23
> Esprit21: > 🐑 Pukoh od smeha🤣🤣🤣 Mislila sam da su te stvari odavno prevazidjene…
2024 09 23
Zar verujete u te stvari?
2024 09 23
Kao sto za pismene pise, ovo je grupa za sastanke istomisljenika.. Da pojasnim, ko misli isto kao onaj ko zapocne neku temu, razgovara sa njim, a ne da ismevas nesto sto neko misli.. posto vi previse pametne gospodje tesko mozete da ukapirate. Pozdravljam vas sve i saljem poljubac 💋
2024 09 23
Pa niko od njih ne zna šta radi, samo drpaju pare. Ali ovce i jesu za šišanje. Nadam se da ćete da ga nađete.
2024 09 27
Pa ako je vidovit, naći će on nju 🤔
2024 09 27
Nisam pristalica i ne bih polemisala o temi, ali zaista mislim da ste se bespotrebno ostrvili na clanicu. Misljenje ponekad treba zadrzati za sebe. Ako ne mogu da pomognem, necu ni odmoci.
2024 09 27
> Milica9933: > Nisam pristalica i ne bih polemisala o temi, ali zaista mislim da ste se bespotrebno ostrvili na clanicu. Misljenje ponekad treba zadrzati za sebe. Ako ne mogu da pomognem, necu ni odmoci. Slazem se sa vama ….citam i sve osude na kontu teme ….Mozda devojka radi neko istrazivanje,pise neki rad…snima film ….niko ne zna za koje potrebe trazi ….pa sve i da veruje u to zasto je osudjivati….Njena stvar pa ako ne moze niko da joj pomogne i uputi zasto je osudjivati 🙄
2024 09 27
Pozdrav, Jednom sam samo povrovala u to, postoji devojka koja je navodno vidovita vidi sve(trudnocu, smrt, udaju sve... ) na instagramu puno pratilaca, i naravnp na profilu ima 369 pozitivnih komentara vezano za rad i sve to. Sve to mi je bilo dovoljno da platim ja za seansu na instagramu- gledanje u šolju... U to vreme bilo jeftino 500 din, mislim zasto da ne. Ulog nije veliki, prosta radoznalost. Cak ta devojka je bila i u brak na nevidjeno, kroz emisiju je rekla koji dar ima i sve vezano za to ko je gledao zna ko je osoba. Moje iskustvo je sledece: Rekla mi je da cu se veriti za 2 godine sa deckom sa kojim sam tada bila, decka sam promenila zbog drugog pitanja i veza sa sadasnjim momkom traje 3 godine🤣. Na drugo pitanje da li me tadasnji decko vara, je bio odgovor ne i da me voli ( koliko me je voleo varao me s najboljom drugaricom bas u to vreme tada). Nadam se da ste shvatili znacaj vidovnjaka, i koliko su zapravo vidoviti, ispala sam ovca. Nadam se da ce moje iskustvo nekome pomoci.
2024 09 27
> Nalaa455: > Pozdrav, > Jednom sam samo povrovala u to, postoji devojka koja je navodno vidovita vidi sve(trudnocu, smrt, udaju sve... ) na instagramu puno pratilaca, i naravnp na profilu ima 369 pozitivnih komentara vezano za rad i sve to. Sve to mi je bilo dovoljno da platim ja za seansu na instagramu- gledanje u šolju... U to vreme bilo jeftino 500 din, mislim zasto da ne. Ulog nije veliki, prosta radoznalost. Cak ta devojka je bila i u brak na nevidjeno, kroz emisiju je rekla koji dar ima i sve vezano za to ko je gledao zna ko je osoba. Moje iskustvo je sledece: Rekla mi je da cu se veriti za 2 godine sa deckom sa kojim sam tada bila, decka sam promenila zbog drugog pitanja i veza sa sadasnjim momkom traje 3 godine🤣. Na drugo pitanje da li me tadasnji decko vara, je bio odgovor ne i da me voli ( koliko me je voleo varao me s najboljom drugaricom bas u to vreme tada). Nadam se da ste shvatili znacaj vidovnjaka, i koliko su zapravo vidoviti, ispala sam ovca. Nadam se da ce moje iskustvo nekome pomoci. Ta sto Vam je gledala bas ima dara 🤣 za gledanje u solju treba dosta energije i sam postupak se ne vrsi preko slike ili snimka vec uzivo postoji 101 stavka kod gledanja u solju tako da izbegavajte to preko slike i videa. A sto se tice zene koja je trazila pomoc. Mnogo komentara je suvisno i svako od nas veruje u nesto. Postoje ljudi koji su se susreli sa tim stvarima i oni veruju. Naravno i ljudi koji imajh dar da vide obicno se kriju i jako je tesko doci do njih ne zele da budu javni i da tako zaradjuju novac. Ljudi verujte u ono sto zelite ali svakako ne treba osudjivati ostalu populaciju jer niko ne zna ko iz kojih razloga veruje u Boga, Vile, vidovnjake i ostalo
2024 09 28
Svako ima prava da veruje u sta god zeli, ali cinjenica je da su to lopovi i prevaranti. Bolje citati popularnu psihologiju, ona dodje ko placebo efekat, nekima bas pomaze, a moze se posuditi iz biblioteke.
2024 09 28
> MarianneMary: > Svako ima prava da veruje u sta god zeli, ali cinjenica je da su to lopovi i prevaranti. Bolje citati popularnu psihologiju, ona dodje ko placebo efekat, nekima bas pomaze, a moze se posuditi iz biblioteke. To se moram sloziti sa Vama vezano za knjige pogotovo psiholoske, svako treba da procita barem jednu jer toliko deluju na samu psihu i nacin razmisljanja da je to ne verovatno. Neke knjige se mogu naci i citati na e-knjiga preko telefona. Generalno sve i ide iz glave
2024 09 28