Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Loša rezolucija preko kompa

Dugo se nisam logovala na sajt preko desktop računara, čak nisam od kad su ovo nešto menjali izgled sajta. Jel moguće, i zašto je to tako, da je onako loša rezolucija slika, i da iste ne mogu da se uvećaju?
2024 09 22
U sustini sajt kompresuje slike koje se postave, i onda sto je veca originalna rezolucija slike to se vise detalja izgubi. Kad otvorim sliku u novom tabu bude dosta veca, ali gustina pixela bude kao da je slikano VGA kamerom 2003 godine. Verovatno im je pretesko za server da dozvole slike u punoj rezoluciji, pa onda resavaju ovako. Neko resenje bi bilo da ili dozvole jednu HD sliku po oglasu, gde se lepo moze zumirati i zapravo videti materijal ili da dozvole vise slika. Meni je na nekim fotkama skroz pojeden dezen ili tekstura odece, bas lose izgleda i na telefonu i na kompu. Mislim da nista od toga :')
2024 09 22
Kod mene se prva slika uzasno vidi, ali kada se otvori oglas ok je rezolucija. Nisam jos pokusavala da sama smanjujem velicinu...
2024 09 22
> Chillnakit: > Kod mene se prva slika uzasno vidi, ali kada se otvori oglas ok je rezolucija. Ma kakvi, sinoć sam ciljano sela za komp, ajde reko lakše mi da tražim i gledam to što me zanima na velikom ekranu, prevrtela sam 50 oglasa i sve slike u svakom oglasu su iste - loše. I kapiram da kao što kaže članica @IsidoraC96, to može da pojede dezen ili teksturu odeće. Na sreću, ja sam tražila neki nakit, ali mi je to svakako smetalo.
2024 09 22
Isto pitanje sam i ja htela da postavim :( .Neko vreme nisam bila aktivna zbog bebe ,vratih se i pogledah --da ne poverujes,uzasne naslovne fotografije,kao iz praistorije,mutne,nikakve, Iskreno se nadam da ce se ovo srediti jer je ovako bas dosadno,ne mozes ni prikazati predmet kako treba, Steta, tako divan sajt i toliko ostvarenih kupoprodaja... :(
2024 09 26