Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Pomoć oko preuzimanja posiljke

Zdravo svima, Ostavljena mi je pošiljka u pošti jer nisam bila na adresi. U sms-u piše da je mogu preuzeti do prvog oktobra, da li to podrazumeva da je mogu uzeti i prvog oktobra? Hvala svima
2024 09 26
Bolje preuzmi sto pre,naplacuju lezarinu po danu
2024 09 26
Da, mislim da ako pise do prvog oktobra, da je ukljucen i taj dan… > DesertRose666: > Zdravo svima, Ostavljena mi je pošiljka u pošti jer nisam bila na adresi. U sms-u piše da je mogu preuzeti do prvog oktobra, da li to podrazumeva da je mogu uzeti i prvog oktobra? Hvala svima
2024 09 27
> Anja0404: > Da, mislim da ako pise do prvog oktobra, da je ukljucen i taj dan… > > DesertRose666: > > Zdravo svima, Ostavljena mi je pošiljka u pošti jer nisam bila na adresi. U sms-u piše da je mogu preuzeti do prvog oktobra, da li to podrazumeva da je mogu uzeti i prvog oktobra? Hvala svima Hvala 🤗
2024 09 27
Nema na cemu… 💖💖💖 > DesertRose666: > > Anja0404: > > Da, mislim da ako pise do prvog oktobra, da je ukljucen i taj dan… > > > DesertRose666: > > > Zdravo svima, Ostavljena mi je pošiljka u pošti jer nisam bila na adresi. U sms-u piše da je mogu preuzeti do prvog oktobra, da li to podrazumeva da je mogu uzeti i prvog oktobra? Hvala svima > Hvala 🤗
2024 09 27