Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Sta znaci kad ne moze da se otvori neciji profil

Drage dame, puno stvari je zapratila neka clanica, ciji profil ne moze da se otvori. Jel to neki prevarant ili sta je? Nova sam, ne znam
2024 09 26
Probajte da osvezite stranicu. Sajt ume da baguje. Ako ni tad nece, verovatno je trazeno brisanje profila. Blokirani korisnici su vidljivi.
2024 09 26
ako je VESNAMOMIROVIC, ni ja ne mogu da uđem na profil. legenda kaže da članica nema čitava 4 artikala sa sajta u omiljenima, ali to nije dokazano. :D sistem krene da učitava njene stranice, samo kaže JOJ i odustane.
2024 09 26
Ja ne mogu da udjem na profil Sladja80
2024 09 26
> EsBeBe: > ako je VESNAMOMIROVIC, ni ja ne mogu da uđem na profil. legenda kaže da članica nema čitava 4 artikala sa sajta u omiljenima, ali to nije dokazano. :D sistem krene da učitava njene stranice, samo kaže JOJ i odustane. 🤣🤣 Najjači profil na krpicama, ubedljivo. Ja se i dalje nadam da ću biti počastvovana saradnjom sa tim mitskim bićem.
2024 09 26
VESNAMOMIROVIC definitivno! Nema sanse da se otvori profil, puno mojih stvari bude u njenoj kolekciji omiljenih (mislim da ih ima na desetine hiljada i kad pukne sajt - zabagovao se zbog toga!🤣🤣🤣) Prosto budem tuzna kad ne vidim da je nesto stavila u omiljene od mojih krpica🤣🤣🤣 Evo ja je javno pozivam ovim putem da mi se javi i odabere bilo sta sa mog naloga - dobice na poklon💕💕💕
2024 09 27
Jako zanimljivo, znam da i Vesna i Sladja imaju moju torbu u Omiljenim, sad sam proverila neće ni meni da otvori njihove profile kad kliknem, a druge hoće
2024 09 27
Mozda zato sto dugo drze u omiljenima nase predmete...salim se...njihovi profili nema sanse da se otvore...
2024 09 27
Ne bi se iznenadila da je to tačno, odnosno ovo što je EsBeBe napisala 😂
2024 09 27
> EsBeBe: > ako je VESNAMOMIROVIC, ni ja ne mogu da uđem na profil. legenda kaže da članica nema čitava 4 artikala sa sajta u omiljenima, ali to nije dokazano. :D sistem krene da učitava njene stranice, samo kaže JOJ i odustane. Haaaaahahahaaahaaahahaaaa😂😂😂😂😂
2024 09 28
> KristinaCa12: > Ja ne mogu da udjem na profil Sladja80 Pre nekoliko meseci,saradjivala sam sa njom . Kupila je predmet od mene i sve je bilo ok. Da,oba profila i kod mene imaju vecinu stvari u omiljenim.
2024 09 30
> Her_Fashion: > > EsBeBe: > > ako je VESNAMOMIROVIC, ni ja ne mogu da uđem na profil. legenda kaže da članica nema čitava 4 artikala sa sajta u omiljenima, ali to nije dokazano. :D sistem krene da učitava njene stranice, samo kaže JOJ i odustane. > 🤣🤣 Najjači profil na krpicama, ubedljivo. Ja se i dalje nadam da ću biti počastvovana saradnjom sa tim mitskim bićem. Hahahaha, sa zakasnjenjem vidim temu koju sam sama otvorila pre godinu dana. Daaa, to mitsko bice se izgubilo, al doslo novo- arealhumanbeing... Sve lajkuje, al ne mogu da joj udjem na profil. Vrvt neki spijuni...
2025 11 02
> Vanesa72: > VESNAMOMIROVIC definitivno! > Nema sanse da se otvori profil, puno mojih stvari bude u njenoj kolekciji omiljenih (mislim da ih ima na desetine hiljada i kad pukne sajt - zabagovao se zbog toga!🤣🤣🤣) > Prosto budem tuzna kad ne vidim da je nesto stavila u omiljene od mojih krpica🤣🤣🤣 > Evo ja je javno pozivam ovim putem da mi se javi i odabere bilo sta sa mog naloga - dobice na poklon💕💕💕 Daaa, ta je bila. Sad imamo novu "arealhumanbeing"
2025 11 02
Ako ta "arealhumanbeing" nije nekakav bot, onda stvarno ne znam 🤣
2025 11 02
> Her_Fashion: > Ako ta "arealhumanbeing" nije nekakav bot, onda stvarno ne znam 🤣 Hahahaha, ta je sad nova... Eto, ako procita ovo, poklonicu joj sve sto je lajkovalaaaa x-) ...
2025 11 03
1 2