Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Šta ste poslednje kupile?

Poštovanje! ❤️ Otvaram ovu temu kako bi smo medjusobno podelile šta smo to poslednje kupile na sajtu i da li smo zadovoljne.😊 Glavni benefiti teme jesu ti što možete pohvaliti prodavca, možemo videti šta je aktuelno tj. šta se trenutno prodaje + zabava. 🙂 Slobodno možete okačiti i sliku-link predmeta.❤️
2024 09 27
CIzme kaubojke, ostavicu link negativne ocene https://mojekrpice.rs/tijanaaaaas-330090/feedback model je prelep ali ukratko devojka nije dala tacan opisa, nije navela mane osim jedne koja se bukvalno ni ne vidi, i naravno ignorise poruke, tako da bas nisam zadovoljna predmetom i clanica je ispala jako nekorektna i bezobrazna. Zbog takvih izbegavam da ista kupim na sajtu, samo ako bas zapnem za nesto, ali retko, cak mi je i lista omiljenih predmeta kratka ovde. Planirala sam braon i bordo koznu jaknu, ali cekam odgovor clanica jako dugo, ne verujem da cu uopste dobiti odgovor, tako da cu 99% odustati i od tih kupovina i drzati se prodavnica. A pre ove poslednje nesrecne kupovine se iskreno ni ne secam kad sam ovde nesto kupila ,:(
2024 09 28
Zadnje sta sam kupila su haljinje od drage clanice Likilit i clanice Zvezdica jako sam zadovoljna saradnjama haljine su super kao sto je i bilo opisano. 🥰
2024 09 28
Nakit. I pre toga i pre toga 😊😅 najviše minđuše, priveske, narukvice. Za sebe, za poklon. To me naviše zanima. Garderobom ovde nisam bila 100% zadovoljna (u smislu, novo bez etikete nije novo bez etikete), i to me više ne interesuje osim ako nije baš nešto uvau, retko, unikatno, a za neke ok pare. Jer me Zare-Mare ne interesuju, tu i tako se ne oblačim. Znači, za nakit izdvajam članice sa kojima sam sarađivala, sa nekima i 2x: @SuzaDunja @Tara11 @Malecka666 @Taccesorize @MissCummings @MarijanaLady
2024 09 28
> FridaCathlo: > Nakit. I pre toga i pre toga 😊😅 najviše minđuše, priveske, narukvice. Za sebe, za poklon. To me naviše zanima. Garderobom ovde nisam bila 100% zadovoljna (u smislu, novo bez etikete nije novo bez etikete), i to me više ne interesuje osim ako nije baš nešto uvau, retko, unikatno, a za neke ok pare. Jer me Zare-Mare ne interesuju, tu i tako se ne oblačim. > Znači, za nakit izdvajam članice sa kojima sam sarađivala, sa nekima i 2x: @SuzaDunja @Tara11 @Malecka666 @Taccesorize @MissCummings @MarijanaLady Imas kod mene nakit + nemam sve objavljeno na profilu, mogu ti poslati ostatak ako ti se dopadne ovo sto imam <3
2024 09 29
> oneblackcat: > Poštovanje! ❤️ > Otvaram ovu temu kako bi smo medjusobno podelile šta smo to poslednje kupile na sajtu i da li smo zadovoljne.😊 Glavni benefiti teme jesu ti što možete pohvaliti prodavca, možemo videti šta je aktuelno tj. šta se trenutno prodaje + zabava. 🙂 Slobodno možete okačiti i sliku-link predmeta.❤️ Midi suknje, ali na facebook profilu. Uvek trazim midi suknje, ali retko kad ih ima za mene (vecinom su L/XL). Plus mnogi prodaju suknje koje su iznad kolena i nazivaju ih midi, dok ja trazim bas one sto su na pola listova :D Mada, kad razmislim, mislim da mi je i ovde poslednja kupovina bila midi suknja, ali pre par meseci :') volim midi suknje!
2024 09 29
Poslednjih par kupovina su bile isključivo odeća za trudnice pošto trenutno ništa drugo ne bih mogla ni da pogledam. Na sreću, zadovoljna sam sa poslednjih nekoliko kupovina.
2024 09 29
Ovde na sajtu - kožne papuče iz Zara Home. Generalno sam kupovala stvari koje ne nalazim po radnjama ili ih propustim, eventualno neki dobar vintidž komad. Žao mi je što članica Neveroddoreven nije više aktivna, a sve članice sa kojima sam do sad imala saradnju su uglavnom bile okej.
2024 09 29
Nove kožne ravne papuče letos za 600 dinara iz prošlogodišnje ponude (tada nisam našla na snizenju u radnji svoju velicinu). Pre toga srebrne velike alke, pola godine ranije, znaci na zimu. Pre toga verovatno parfem. Ovde slabo kupujem, ali zato na Limundu šta sve nisam- od nakita, parfema, obuce, torbi… Garderobu najviše u sh radnjama i tu mislim da preterujem. Za garderobu volim da vidim uživo kakva je, ovde mi je cesto glupo da postavljam pitanja oko rastezanja, materijala, dužine… Haljina je poželjno da bude dugačka i široka, ali da me ne proguta, materijal kvalitetan.. pantalone moraju da budu duge ako su široke, ali ja sam niska, pa mi treba tacna dužina nogavice, a ako su uske, moraju da budu iznad članka i da mi u tom donjem delu budu uz nogu, a gore da me ne stežu..tako da je bolje da ne kupujem garderobu na sajtovima 😅 Bas se premišljam oko jedne haljine na sajtu, po merama je bas mala, tj uska u gornjem delu, ali kako clanica tvrdi da je za xs/s, mozda je i uzmem, cena je niska, pa makar da je gledam 😅
2024 09 29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/81ef946fca82b90e39a9372a84462b17.jpg) Kupila sam preslatke mindjuse i vintidz suknju od clanice - ubavkam 🌹
2024 10 01
Čizmice od texasa. Nosila sam ih jednom, ali mi je previsoka peta pa ću probati da ih prodam na ovom sajtu. Uspevalo mi je ranijebraj "flip" kad procenim da nešto neću nositi, ali za duplo manje nego što sam plaćala.
2024 10 02
Steve Madden duboke kožne čizme, predobro stoje odlično su očuvane a cena je bila sasvim pristojna 🥰 ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/722268b941461ef2cca21322b2471dbb.jpg)
2024 10 03