Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Admini, uradite nešto sa sajtom

Ili ko god da se bavi odrzavanjem istog. U svaku petu prethodnu konverzaciju mogu da udjem, i to iz ko zna kog pokusaja. Postaje previse iritantno...
2024 09 27
Koji od admina je aktivan trenutno? Stvarno ne mogu da verujem da brišu oglase jer misle da nisu moje slike. Pa je l moguće posle toliko godina da ne mogu da prepoznaju promenjenu pozadinu? 😡
2024 09 29
Doli, da nisi slucajno kliknula? Pretpostavljam da bi onda obrisali sve (oglase bez pozadine, ako na to mislis)
2024 09 29
Ne, nisam. Poslednja dva oglasa su obrisali verovatno mahinalno, ali stvarno ne razumem jer i u opisu pišu mere devojke sa slike, otkud bih znala visinu modela sa interneta. 🙄 A i iste patike nosi na obe fotografije. Taman ljudi zaprate, a oni obrišu tako bezveze...
2024 09 29
> DoliBlack: > Koji od admina je aktivan trenutno? Stvarno ne mogu da verujem da brišu oglase jer misle da nisu moje slike. Pa je l moguće posle toliko godina da ne mogu da prepoznaju promenjenu pozadinu? 😡 Poslednji put kad sam pokušala da ih kontaktiram, uspela sam samo AdminRS da pošaljem poruku, za ova druga 2 nisam mogla uopšte da udjem na profil. Meni su obrisali neka 2 mini karmina, ne znam zašto, imali su batcheve, u roku, itd. Pisala sam i nisam dobila odgovor. Inače stoje oglasi karmina koji su stari 5 i više godina, još malo pa vintage kozmetika, nije me mrzelo da proverim nekoliko oglasa. 🤷‍♀️
2024 09 29
Jedino za šta su sposobni i u čemu su ažurni je brisanje starijih oglasa. Ali i tu su selektivni prema članicama, kao i kada su druga pravila u pitanju.
2024 09 29
Ja zaista mislim da nije u pitanju "selekcija", u smislu da sad imaju favorite ili tako nešto, pa kao njih "puštaju", već da sprovode pravila kako stignu, tj. nešto primete nešto ne, pa kako kome zapadne. Prosto je nemoguće da njih 3 uspeju da obrišu sve nepravilne oglase, kad se postavlja na hiljade predmeta dnevno. Zato uvek kažem, kad se neko žali za obrisane oglase, poštujete pravila i biće ok. Naravno da ima izuzetaka, kao ovo što se desilo Doli, gde je njihova greška, i to nije u redu, ali šta da se radi.
2024 09 29