Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Šta ovo znaci ?

Pozdrav svima Nova sam na sajtu pa ne znam da li je ovo neki phishing ili šta ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ebcc16c3a7c7d2fba41215889bebb2d9.jpg)
2024 09 29
Prevara je u pitanju...
2024 09 29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8b1685ec9873f329be8f90ea42aa2bb8.jpg)
2024 09 29
Nema veze sa sajtom vec uopsteno sa tehnoloskom inteligencijom. Svako ko ima racun u banci i koristi internet treba da zna da prepozna prevaru. Da primis uplatu dajes broj racuna, da uplatis novac dajes broj kartice.
2024 09 29
Hvala na odgovorima. Ja sam takođe bila sigurna da je neka prevara u pitanju , ali posto sam tek od skoro ovde, reko bolje da proverim za svaki slučaj 😁
2024 09 29
Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу?
2024 09 29
> Dolcevita13: > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? Mozda ste blokirani. Ali ako je to profil sa koga pisete ovde na forumu, niste blokirani i mozda je neki bug...
2024 09 30
> Chillnakit: > > Dolcevita13: > > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? > Mozda ste blokirani. Ali ako je to profil sa koga pisete ovde na forumu, niste blokirani i mozda je neki bug... Сада су ми чак и скинуте ствари које сам поставила јуче. Нема их уопште!
2024 09 30
> Dolcevita13: > > Chillnakit: > > > Dolcevita13: > > > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? > > Mozda ste blokirani. Ali ako je to profil sa koga pisete ovde na forumu, niste blokirani i mozda je neki bug... > Сада су ми чак и скинуте ствари које сам поставила јуче. Нема их уопште! Sve sto vas zanima imate ovde https://mojekrpice.rs/help
2024 09 30
> Dolcevita13: > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? Imam slicno iskusyvo od jutros. Dopisivala sqm se sa clanicom zeleci da kupim pantalone. Kad smo doslo do toga da trazim broj racuna ja vise ne migu da udjem na njen profil. Pise ne vidim ovu stranici?Sta to treba da znaci??
2024 10 01
Nikad mi se nije deslio ranije?Da li je bag na sajtu jer stalno baguje ili je ona blokirana?
2024 10 01
> La_buena_ena: > > Dolcevita13: > > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? > Imam slicno iskusyvo od jutros. Dopisivala sqm se sa clanicom zeleci da kupim pantalone. Kad smo doslo do toga da trazim broj racuna ja vise ne migu da udjem na njen profil. Pise ne vidim ovu stranici?Sta to treba da znaci?? Jesu li to one Zara pantalone od clanice sa nickom sa grckim slovima? Mislim da zbog cirilice ne mozete da otvorite
2024 10 01
> La_buena_ena: > > Dolcevita13: > > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? > Imam slicno iskusyvo od jutros. Dopisivala sqm se sa clanicom zeleci da kupim pantalone. Kad smo doslo do toga da trazim broj racuna ja vise ne migu da udjem na njen profil. Pise ne vidim ovu stranici?Sta to treba da znaci?? Tehnički i privremen problem. Sačekaj neko vreme i opet se uloguj i biće ok. Meni se stalno dešava....
2024 10 02
> SanjaCos: > > La_buena_ena: > > > Dolcevita13: > > > Зашто не могу да уђем на своје постављене ствари и зашто ми пише да није могуће наћи тражену страницу? > > Imam slicno iskusyvo od jutros. Dopisivala sqm se sa clanicom zeleci da kupim pantalone. Kad smo doslo do toga da trazim broj racuna ja vise ne migu da udjem na njen profil. Pise ne vidim ovu stranici?Sta to treba da znaci?? > Tehnički i privremen problem. Sačekaj neko vreme i opet se uloguj i biće ok. Meni se stalno dešava.... Mislim da nije do toga. Ako su pantalone Zara od clanice sa nickom koji je pisan grckim alfabetom onda ne moze da se otvori kao sto ni na forumu kad se tema napise cirlicom ne moze da se otvori vec izbacuje gresku.
2024 10 02