Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li vam se nekad desilo

> Esprit21: > > AppleRed: > > > lovesilver: > > > Vrlo je prosto. > > > Vi kad kupujete odredjeni komad garderobe u vise boja,vi zapravo kupujete taj odredjeni model u razlicitim materijalima! > > > Znaci ako ste kupili helanke u crnoj boji,ako uzmete potpunio isti model u plavoj boji-to nije isti materijal koji se farba u boju po zelji! > > > Cak materijali mogu biti od totalno drugih dobavljaca. Konfekcije ne proizvode materijal vec nabavljaju od razlicitih proizvodjaca. > > > Cak se moze desiti da kupite potpuno isti model u potpuno istoj boji a opet razlika! Kako? Pa druga serija.. koriscen vrlo slican materijal. > > Tako sam ja kupila dve identične pantalone pre nekoliko godina u Tom Tailor, isti model, veličina samo su boje drugačije. E pa nisu, jedna je za 2cm kraća od druge. > Ja kupila isti model u 3 boje isto u TT, nisam merila duzinu ali ovako su iste, udobne, isti osecaj. > Nevezano za brend nisam do sada primetila da se isti modeli u razlicitim bojama razlikuju osim po sastavu. Znam da sive melirane majice znaju imati malo poliestera ili viskoze u sastavu dok su isti modeli u drugoj boji pamucni. To sam primetila par puta Ja je zovem"sportska siva". 🙃 ne znam ni zasto! 🤣Ranije sam imala bas dosta stvari u toj boji,i dan danas bar po nesto.. i moje zapazanje je da je ta prosarana siva "najkvalitetnija boja" sve sto sam imala u toj boji je bilo neunistivo! I da, u pravu si. Obicno nije cist pamuk,uglavnom je to sa elastinom,i ta genijalna doza sintetike,kolko da ne narusi osecaj pamuka.
2024 10 03
1 2