Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Muske stvari na krpicama?

Zanima me da li kupujete i da li uopste ima svrhe stavljati muske stvari ovde? Moj momak ima gomilu skoro novih stvari koje ne nosi, pa razmisljam da okacim ovde 😂
2024 10 04
Naravno,sto da ne? I decije i muske. Kupujem i muzu i deci i mami. Cak sam jednom i baki kupila kaput. Problem je sto je moj muz visok i krupan (da ne kazem ogroman i debeo) pa mu malo teze nalazim stvari, a posebno farmerke,jer je visok. Duzinu 34 je bukvalno nemoguce naci.
2024 10 05
Ja ne kupujem jer moj muž generalno ne kupuje mnogo stvari, i kad kupi mora da proba itd., ali sam postavila neke muške stvari i tu i tamo prodam nešto. Kad sam ja postavila ovo pitanje na forumu, jedna članica mi je rekla "Postavi, leba ne traži" 🤣 Tako da prosledjujem savet dalje 😅
2024 10 05
Više na kupujem prodajem i limundu ali proda se i ovde neki muški komad. Ja postavljam od muške garderobe ono što je sinu malo ili sam promašila veličinu.
2024 10 05
Iz mog iskustva neki od njih vide na pretrazivacu oglas ako nesto traze, naprave nalog, posalju poruku da kupe predmet i onda verovatno ne znaju da koriste sajt i nadju poruke pa se i ne jave vise. Jedino zene za muskarce ovde kupuju, muskarci su retkost.
2024 10 05
Hvalaaaa na svim odgovorima, od pomoci su 😍 tako da uskoro postavljam i muske stvari 😂 sto kaze @Her_fashion - leba ne trazi 💁🏼‍♀️
2024 10 05
Ima podosta muskih krpica na sajtu.. Ono sto fali su def vece velicine. To inace i slabo nalazimo i po radnjama. 2-3xl, 46-47 broj obuce,i duze pantalone. Vi ne mozete da zamislite mene i muza kad u radnji pronadjemo W38L34 farmerke. Skakucemo ko deca! Ko da smo dobili sesticu na lotou.
2024 10 06
Zasto da ne. Ima dosta stvari ali primecujem da su muske stvari dosta skuplje,imaju jacu cenu,zasto,ne znam...?
2024 10 12
Ima i kod mene par muških stvari od supruga, mada nije neka zainteresovanost za njih.
2024 10 15