Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

HM kuponi za reciklirane stvari

Zdravooo, da li znate postoje li jos neke radnje koje daju kupone sa snizenjima kao H&M? Znam da Zara prima odecu ali ne daju nikakve popuste
2024 10 05
Moze malo vise info o h&m reciklazi? Znam da postoji ali nikad nisam pitala kako funkcionise..
2024 10 06
> lovesilver: > Moze malo vise info o h&m reciklazi? Znam da postoji ali nikad nisam pitala kako funkcionise.. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/255434e56adedffde43f8270e73e789b.jpg)
2024 10 07
> Makilare: > > lovesilver: > > Moze malo vise info o h&m reciklazi? Znam da postoji ali nikad nisam pitala kako funkcionise.. > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/255434e56adedffde43f8270e73e789b.jpg) Već godinama nosim garderobu u H&M na reciklažu, ali uvek sam uzimala one njihove kupone sa kojima se dobija 10% popusta, nemam aplikaciju, šta znači onih 1200 poena?
2024 10 07
Po jednoj kesi=normalna velicina odnese se u radnju i oni ti daju karticu sa 10% popusta. Popusti se ne sabiraju. Iskreno manje vise taj popust uvek ima u radnji, ali zgodno resenje da se odloze stvari koje zatrpavaju stan i koje vam definitivno vise nece trebati
2024 10 07
> Likilit: > > Makilare: > > > lovesilver: > > > Moze malo vise info o h&m reciklazi? Znam da postoji ali nikad nisam pitala kako funkcionise.. > > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/255434e56adedffde43f8270e73e789b.jpg) > Već godinama nosim garderobu u H&M na reciklažu, ali uvek sam uzimala one njihove kupone sa kojima se dobija 10% popusta, nemam aplikaciju, šta znači onih 1200 poena? U sustini ako imate H&M aplikaciju prilikom svake kupovine mozete da sakuoljate bodove, 1 rsd = 1 bod. Na 12000 bodova dobijate popust od 400 rsd koji mozete iskoristiti prilikom kupovine
2024 10 07
Eto,obozavam h&m,i cesto kupujem,i nikad se nisam setila da se raspitam o tome. Jos jedna info ako znate? U kakvom stanju treba biti garderoba?
2024 10 08
Garderoba može biti u bilo kom stanju, oni te kese ne proveravaju nego samo stave iza kase i daju Vama kupon. Meni se najviše isplatilo kad je dečko kupovao zimski kaput pa ga je platio 9000 (umesto 10000) ☺️
2024 10 08
> lovesilver: > Eto,obozavam h&m,i cesto kupujem,i nikad se nisam setila da se raspitam o tome. > Jos jedna info ako znate? U kakvom stanju treba biti garderoba? S obzirom da je za reciklažu, može da bude i kuhinjska krpa. Bitno samo da je tekstil. Ja sam nosila I peškire za plažu kad su završili karijeru 😅
2024 10 08
Možete da donesete najviše dve kese dnevno s tim da u svakoj budu minimalno tri stvari. Kese uglavnom ne proveravaju ali ne bi smeli da nosite na reciklažu predmete od kože, skaja, eko kože, lateksa i sl. Odeća tj tekstil može biti u bilo kakvom stanju. Možete donositi i peškire, posteljinu, zavese, šta god, nije uslov da bude odeća i može da bude od bilo kog proizvođača.
2024 10 08
> Moderna11: > Po jednoj kesi=normalna velicina odnese se u radnju i oni ti daju karticu sa 10% popusta. > Popusti se ne sabiraju. Otkad to? Ranije je moglo i na snižene stvari da se doda taj kupon. Nije smelo samo na one pakete 2+1 recimo ili nije moglo da se iskoristi za neke Limited edition kolekcije
2024 10 09
Kada keže popusti se ne sabiraju verovatno misli da dva kupiona nisu 20%, jer ovo drugo da ide popust na popust u smislu da kupon važi i za robu sa sniženja ne verujem da su ukinuli ja sam kupovala pre mesec dana neku sniženu majicu i iskoristila sam i kupon.
2024 10 09
Kupon važi i za već snižene artikle, sigurno. Ja sam moje uvek tako koristila. Ima već par godina kako to radim. Ali nemate 10% popusta sa kuponom na ceo račun nego na jedan odabrani artikal.
2024 10 09