Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaja u oktobru?

Zenice, kako vam ide? Dugo sam na sajtu i znam da je oduvek septembar- oktobar bio period sa najvise saradnji..ove godine nesto traljavo.. gotovo da nema cak ni upita, i preglednost jako mala, a stvarcice su i vise nego trendi i moderne za ovu sezonu, ne znam u cemu je problem..
2024 10 13
Prodala sam dve stvari jednoj članici na početku meseca, imala sam još jedan ili dva upita i to je to od oktobra za sad. Mada nedelju dana nisam bila aktivna, pa ćemo videti kako će biti do kraja meseca. Ali generalno jeste slabija i prodaja i preglednosti i upiti, bar kod mene. Tako da odugovlačim i sa postavljanjem novih predmeta. 🌸
2024 10 13
Meni je sad super krenulo, ali zato preko leta bukvalno nista. Tako to u turama uvek 😁
2024 10 13
> IsidoraC96: > Meni je sad super krenulo, ali zato preko leta bukvalno nista. Tako to u turama uvek 😁 Isto. Al evo, ni oktobar nije los, iskrena da budem. 🤗🤗🤗
2024 10 13
Jesen i zima uvek bolje ide prodaja nego leto. Leto je bas bas slabo. Sada u oktobru sam prodala 4 predmeta
2024 10 13
Mene niko ni da opsuje. 😂 Ništa ni od upita ni od prodaje.
2024 10 13
Pa da, ja sam navikla da leto bhde slabo a ni ja tad nisam aktivna ali zato ovaj period uveg bude odlican..😊
2024 10 13
Nula bodova, jako puno ljudi stavlja stvari u omiljeno, niko nista ne uzima 😂
2024 10 13
Ja sam prodala dosta stvari u septembru, izgleda da je dosta žena išlo na kasno letovanje i sve preostale letnje stvari su pokupovale 😂 zato ovaj mesec muk
2024 10 13
Sad je najveca potraznja za konkretnijim stvarima, konkretno kaputima, jaknama, cizmama.
2024 10 13
Nista za sada, uprkos snizenim cenama :'( :D
2024 10 14
Svi narucuju sa Temu-a. 😁
2024 10 14
Slabo :s
2024 10 15
> NinaCujic: > Svi narucuju sa Temu-a. 😁 Na temu je garderoba katastrofa 😆 za druge stvari je okej, ali za garderobu ne nikako
2024 10 15
Imam upite ali što se kupovine tiče slabo. Mada sam i ja utanjila i manje kupujem, više sam po radnjama uzimala.
2024 10 15
1 2