Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Članice koje "kupuju" ali ne uplaćuju

Okej, ovo se dešava povremeno sa svim artiklima, ali poslednjih par meseci je pojačano interesovanje za jednu konkretnu jaknu, gde svaki dan neko "kupuje" a nikad se ne proda. Ostave svoje podatke i uzmu podatke za uplatu, a uplata nikad ne legne, one se ne javljaju i tako iznova i iznova. Dosadilo mi je, lupaću ocene sa skrinšotovima na dalje jer ne znam kako ovo više da sprečim. Ako nećeš da kupiš kaži neću i da znam da prodam kome treba, red je dugačak. Stvarno neozbiljno :/ Ne znam da li se i drugima to često događa...
2024 10 13
Mnogo puta isto mi se dešavalo, nakon toga pošaljem jednostavno pitanje,, da li uzimate ili ne? '' i dalje se nastavi ignorisanje...
2024 10 13
Isto mi se desava, i ovde i na fejsu, toliko su devojke nekulturne i bezobrazne, a ne postoji nacin da se to suzbije i razresi, jer su negativne ocene zabranjene u tim slucajevima :):):):)
2024 10 14
Mene te situacije užasno nerviraju. Ne zbog prodaje, već zbog nekulture. Inače, ako se desi da neko ne uplati dan-dva, i ne javi se da će kasniti sa uplatom i slično, pošaljem poruku, da ako uplata ne prođe do sutra uveče (npr. ili već neki drugi rok dam), neću moći da držim rezervisane stvari više. I to je to, smatram da sam se onda i ja ogradila kao prodavac od nesporazuma. 🌸
2024 10 14
Imala sam tako jednu cudnu. Dogovorile smo se za licno preuzimanje. Ja sam dosla, ona se nije pojavila, pa me je zvala 2h kasnije da pita da li sam i dalje u gradu da se nadjemo. Ja vise nisam bila u gradu, pa sam joj rekla da vise ne donosim licno (jer mi je voznja do grada u jednom pravcu 25km, plus placanje parkinga) i ako zeli da joj opet donesem do grada, mora da mi uplati novac prvo, da ne bih opet popila ispalu. Pristala je. Cekala sam je dve nedelje, nije se javila. Nakon te dve nedelje cekanja, pustila sam poruku zeni da ne cekam vise i tad objavim proizvod opet, neka devojka kupi i ja joj posaljem (ponedeljak). U cetvrtak mi leze novac postnetom od ove prve zene bez ikakve poruke na fb da ce uplatiti i jos mi nije odgovarala na poruke nedelju dana. Pisala sam joj opet i rekla sam joj da cu, kada budem isla do poste, podici novac i uplatiti joj nazad sa razlikom provizije jer je necu platiti iz svog dzepa. To je bila moja prva saradnja ikad - tek sam dodata u fb grupe za prodaju stvari i stvarno mi je drago sto mi se tako nesto za ovih 5-6 godina nije ponovilo :D
2024 10 14
Isto i ovde i na kp ostave podatke za slanje uplatice i nista, nema sta ako ne uplate kad kazu prodas drugom i cak mi je i draze kad prodam drugom u takvom slucaju
2024 10 14
Imala sam gomile takvih slucajeva gde sam odbijala druge zainteresovane clanice jer me je neko zavlacio hoce nece, pa 1000 pitanja itd. Od tad predmet saljem onom ko prvi uplati, a ostalim zainteresovanim javim da je predmet prodat. Do sad sam imala samo jednu “neprijatnu” situaciju da me je clanica napala kako je nerealno sto ocekujem uplatu odmah jer banke ne rade vikendom (online banking who?) i ko sam ja njoj da ona meni unapred uplacuje (buk 90% profila ima u opisu da radi iskljucivo sa uplatom unapred) i da je bezobrazno sto sam joj pred nosom prodala predmet. Iz svega ovoga jasno je da do saradnje ne bi ni doslo, tako da ne planiram u skorije vreme da promenim princip rada 😁 predmet racunam kao prodat ili rezervisan tek kad legne uplata i nema nerviranja
2024 10 14
IsidoraC96 ja nemam online banking jer imam samo devizni racun, tako da su i mene prodavci od kojih sam kupovala cekali za uplatu kad je radni dan
2024 10 15
Meni se desava non stop u zadnje vreme da clanice pitaju za korekciju cene, i kada ja odgovorim da moze, one se vise ne javljaju.🤡 Takve situacije nikada necu razumeti. Jako mnogo ima nekulturnih, bezobraznih, neodgovornih zena.
2024 10 15
Meni je stigao mail da sam navodno prodala poskup artikal i kao link da preuzmem novac na račun, tako sto mi traže podatke kartice kao da ja plaćam nesto online, umesto da se traži broj računa na koji meni treba da legnu pare. Kako se ovo prijavljuje stranici?
2024 10 16
U poslednje tri nedelje tri slučaja. Stvarno su slučajevi, jer otkud im i vremena i energije da tako lažu. To je ipak laž, zar ne?
2024 10 16
Redovna pojava... 😐 Bez nerviranja i prosledis dalje ko je zainteresovan. Odgovor ili uplatu cekam 24h ukoliko nije dovovoreno drugacije...Nazalost, ne moze se spreciti ova pojava🙁
2024 10 16
> UltraStore: > Imala sam tako jednu cudnu. Dogovorile smo se za licno preuzimanje. Ja sam dosla, ona se nije pojavila, pa me je zvala 2h kasnije da pita da li sam i dalje u gradu da se nadjemo. > Ja vise nisam bila u gradu, pa sam joj rekla da vise ne donosim licno (jer mi je voznja do grada u jednom pravcu 25km, plus placanje parkinga) i ako zeli da joj opet donesem do grada, mora da mi uplati novac prvo, da ne bih opet popila ispalu. > Pristala je. > Cekala sam je dve nedelje, nije se javila. Nakon te dve nedelje cekanja, pustila sam poruku zeni da ne cekam vise i tad objavim proizvod opet, neka devojka kupi i ja joj posaljem (ponedeljak). U cetvrtak mi leze novac postnetom od ove prve zene bez ikakve poruke na fb da ce uplatiti i jos mi nije odgovarala na poruke nedelju dana. Pisala sam joj opet i rekla sam joj da cu, kada budem isla do poste, podici novac i uplatiti joj nazad sa razlikom provizije jer je necu platiti iz svog dzepa. > To je bila moja prva saradnja ikad - tek sam dodata u fb grupe za prodaju stvari i stvarno mi je drago sto mi se tako nesto za ovih 5-6 godina nije ponovilo :D а које је то група за продају?
2024 10 17
I meni se to desava stalno,ili pitaju da im prodam po odredjenoj ceni i ja pristanem i njih vise nema. Zbog toga sam ja u opisu napisala da stvar ide privom ko ostavi podatke i da nema ljutnje.
2024 10 17
> MionaAnita: > а које је то група за продају? Clan sam bar 20 grupa za prodaju. U pretrazi bih napisala "prodaja" "shopping" "kupovina" "licitacije" i poslala bih zahtev za uclanjenje u svaku srpsku grupu sa dosta aktivnih clanova
2024 10 18