Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Polovno i sa ostecenjem. Pa sta?

Hvala lepo na sugestijama. Eto jos jednog primera na zadatu temu, nepostovanje tudjeg novca i nepreuzimanje odgovornosti u propustima. Prosto, "nisam videla rupu i mere meni odgovaraju jer nosim M", je dovoljno da kupac bude oduvan...
2024 10 18
> zvezdara123: > I dobih odgovor... > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c00585786865f356f3e5456f2b98fa5d.jpg) Al ova čuvena rečenica koja me uvek izuva iz cipela: "...ovo su polovne stvari."
2024 10 19
Da, potpuno ste u pravu. Ne radi se o tome da li je polovna, ili ne, već da li odgovara veličina, da li je u nosivom stanju, da li se može naknadno, u slucaju da neodgovara, prodati po navedenoj ceni, 20-30-40-50% nizoj ceni... 2000, 3000, 4000 rsd nije malo baciti kroz prozor. U redu je da budem 500 rsd u minusu (900 rsd sa postarinom realno), ali 2000 rsd je previše (2400 sa postarinom). Nedostaci nisu bili iskreno navedeni, a na prvom mestu velicina nerealna. Da je broj dobar, priznajem, ne bi bilo problema, nosila bih je. Ovako, samo još jedan nepotrebni višak. Dobro je bar da je original, jer da nije, a da je oglasim iskreno sa tekstom da je kopija, imala bih dobru šansu da mi Admini uvale negativnu, što sam već iskusila zbog preprodaje kupljenog shita na sajtu. Ma, začarani krug negative! Imala sam dve zainteresovane članice i ukazavsi na nedostatke odustaju od kupovine na keca i to po ceni od 3000 rsd, sto bih svakako i ja, da je bilo lepo opisano, ili uslikano. Takodje, izgovor za rupicu za koju nema pojma odakle se stvori?! Pa ako bas nije videla, a ja je pomenula sutradan ujutru, nije bilo vremena da je nosim, fucam i sl., pa to je dovoljan razlog da se neko izvini, oseti neprijatno zbog propusta i sam ponudi povraćaj robe. Stvarno smo bez minimuma kulture, poštovanja tudjeg vremena i novca. Stid i sram su odavno zaboravljene kategorije. Ali, da završim sa starom narodnom: 'Svakom svoje'. Veliki pozdrav!
2024 10 19
Da li ste joj dali negativnu?
2024 10 19
1 2