Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Kako odrzavate vrata tus kabine?

Koje sredstvo koristite a da je efikasno?
2024 10 15
Sirce je odlicno ako ti ne smeta miris, mene ugusi. Probala sam razna sredstva i najbolje mi se pokazao Bang. Npr sredstvo iz DM-a mi je ostavilo jos gore bele fleke, nego sto je bilo pre njega. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/99a0cf9816716711233974d4cea11eae.jpg)
2024 10 15
Sredstvo za staklo denkmit najjeftinija i najprostija varijanta. Onda frosch tirkizna prskalica sa sodom. U nju se kunem,i koristim je 90% ciscenja u kuci. Ako ima puno kamenca, postoji denkmit prskslica sa anjolskim surfaktantima koja se bas retko nalazi,ali ako naletis-odlicna je. Ali je jaka i gusi. Obavezno sve otvoreno da bude plus maska i rukavice. Ako nemas ventilaciju/prozor u kupatilu,ne koristi jaka sredstva za kamenac. Axel je recimo ubica za masnoce pa i tus kabinu,ali ja sam ga davno otpisala jer je tezak otrov. I ne zaboravi da fery,topla voda i kvalitetna magicna krpa najbolje ciste sve (osim kamenca).
2024 10 16
Bilo koje denk mit sredstvo iz dm-a za kamenac, vise njih sam probala i svako je dobro a prejeftino. A za one naslage od kamenca samo ostavite malo duze da deluje sredstvo i uzmete lepo onu strugalicu sto se koristi za staklokeramicke ploce i sa time ga ostruzete i to je to 👌🏻😊
2024 10 16
Meni je cela tuš kabina od stakla,održavam sirćetom ,pomešanim sa soda bikarbonom. Skine sve fleke od kamenca, prebrišem jelen krpom,zatim sredstvo za staklo,izglanca i to jet o.
2024 10 16
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0cfeb838581cc8d86a25aa25dcfa203d.jpg) Imas ovaj Smack Bagno. Isprskaj tus kabinu, ostavi, i uzmi onu tanku pufnastu '' kao zicu'', ali nije zica, i sida sve. Ja sa njim ocistim staklo od tus kabine.
2024 10 17
> lovesilver: > Sredstvo za staklo denkmit najjeftinija i najprostija varijanta. > Onda frosch tirkizna prskalica sa sodom. U nju se kunem,i koristim je 90% ciscenja u kuci. > Ako ima puno kamenca, postoji denkmit prskslica sa anjolskim surfaktantima koja se bas retko nalazi,ali ako naletis-odlicna je. Ali je jaka i gusi. Obavezno sve otvoreno da bude plus maska i rukavice. Ako nemas ventilaciju/prozor u kupatilu,ne koristi jaka sredstva za kamenac. Axel je recimo ubica za masnoce pa i tus kabinu,ali ja sam ga davno otpisala jer je tezak otrov. > I ne zaboravi da fery,topla voda i kvalitetna magicna krpa najbolje ciste sve (osim kamenca). Fairy, ili Dual Piatti Bicarbonato, italijanski deterdzent za sudove, topla voda, i sve je tip top. Slazem se.
2024 10 17
Feri,ili vecina deterdzenata za sudove moj broj jedan za skidanje fleka. Ja sam ranije,dok su deca bila mala,nosila onu mini bocicu sa mesavinom ferija i vode u torbi da odreagujem cim se uflekaju.
2024 10 18