Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Temu-besplatno preko mene

Ukoliko nekog zanimaju neki Temu artikli a nema karticu za to ili ne zna, nepoverljiv je u sajt, slobodno mi se javite. Minimum da poručite je 1700din, artikli stižu na vašu adresu a poštarina je besplatna. Znači vi uplatite iznos na moj račun, a ja poručujem na vaše podatke. Ne uzimam nikakav procenat. 🤗
2024 10 20
Ne znam zašto se ovo odobrava na sajtu polovne garderobe. Jeste da je svima nama cilj da nađemo ovde šta nam treba, ali polovno je i održivo. Temu nije. Glupo je reklamirati to na ovakvom sajtu.
2024 10 21
> Ejndzi: > Ukoliko nekog zanimaju neki Temu artikli a nema karticu za to ili ne zna, nepoverljiv je u sajt, slobodno mi se javite. > Minimum da poručite je 1700din, artikli stižu na vašu adresu a poštarina je besplatna. Znači vi uplatite iznos na moj račun, a ja poručujem na vaše podatke. Ne uzimam nikakav procenat. 🤗 Mene zanima, javicu se posle 5. novembra.
2024 10 25
> MarianneMary: > > Ejndzi: > > Ukoliko nekog zanimaju neki Temu artikli a nema karticu za to ili ne zna, nepoverljiv je u sajt, slobodno mi se javite. > > Minimum da poručite je 1700din, artikli stižu na vašu adresu a poštarina je besplatna. Znači vi uplatite iznos na moj račun, a ja poručujem na vaše podatke. Ne uzimam nikakav procenat. 🤗 > Mene zanima, javicu se posle 5. novembra. Slobodno, tu sam 🥰
2024 10 25
> darkacademia: > Ne znam zašto se ovo odobrava na sajtu polovne garderobe. Jeste da je svima nama cilj da nađemo ovde šta nam treba, ali polovno je i održivo. Temu nije. Glupo je reklamirati to na ovakvom sajtu. Nikoga to ovde na žalost ne zanima. 99% osoba ovde je iz drugog razloga. A Temu mi je katastrofa, ali većini super, tako da je to pokazatelj razumevanja u kvalitet i ekologiju. Pre će naručiti nov poliester, nego polovnu vunu, tako da se tu ne može ništa.
2024 10 26
To je istina.. Ja uvek radije biram polovno i kvalitetno nego nove u kojima se upališ. Generalno, sa Temua poručujem dekoraciju ili sitnice za kuhinju, rasvetu i sl. Još uvek nisam poručila odeću, i mislim da baš zato i neću.
2024 10 26
> DoliBlack: > > darkacademia: > > Ne znam zašto se ovo odobrava na sajtu polovne garderobe. Jeste da je svima nama cilj da nađemo ovde šta nam treba, ali polovno je i održivo. Temu nije. Glupo je reklamirati to na ovakvom sajtu. > Nikoga to ovde na žalost ne zanima. 99% osoba ovde je iz drugog razloga. A Temu mi je katastrofa, ali većini super, tako da je to pokazatelj razumevanja u kvalitet i ekologiju. Pre će naručiti nov poliester, nego polovnu vunu, tako da se tu ne može ništa. Mene zanimaju neke sitnice kao sto je ''lazna kragna'' i jos neki modni dodaci.(koji recimo u gothic doll-u kostaju nekoliko puta skuplje) Vune imam i pamuka, Imam jako puno odece i vise je online i ne kupujem. Ovde sam ''snimila'' neke plisane haljine, a ostalo mi ne treba. Zato i prodajem, jer ne znam sta cu sa odecom koju imam. Nekada sam kupovala kao luda.
2024 10 26
Ne treba niko nikom da se pravda, svako ima svoje izbore za kupovinu, samo često se čuje ovde da je novo novo i da za te pare polovno ne vredi, a ipak sam sigurna da je kod nas polovno i podcenjeno kad su neki komadi u pitanju (ne mislim na Zaru i sl).
2024 10 26
Ljubitelj sam polovne ocuvane odece, nekad je recimo na limundu bilo jako lepe odece. Kupovala sam i killstar i spiral direct jos svasta nesto i to i danas nosim. A poslednja kupovina ''spiral'' majice tamo je bila katastrofa, iznosena i sa rupicama. Partner mi kupuje srebro na limundu, a ja sam se naucila samokontroli. A i ovde je bilo dobrih kupovina. I da, smatram i ja da je polovna odeca potcenjena, a Zara i sl. je precenjena.
2024 10 26
Da, na žalost na Limundu je opao kvalitet ali i cene su niske, pa onda računaju da se niko neće žaliti za te pare
2024 10 26
Ovakve poruke mi često stižu jer mi se čini da ne mogu da veruju kad je nešto ispravno. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/81a96a12782eb9425b973f88c4342a13.jpg) A pre kupovine sto pitanja o stanju i slično, spuštanje cene... Baš se vidi da su svi istraumirani kupovinama.
2024 10 26
> Ejndzi: > Ukoliko nekog zanimaju neki Temu artikli a nema karticu za to ili ne zna, nepoverljiv je u sajt, slobodno mi se javite. > Minimum da poručite je 1700din, artikli stižu na vašu adresu a poštarina je besplatna. Znači vi uplatite iznos na moj račun, a ja poručujem na vaše podatke. Ne uzimam nikakav procenat. 🤗
2024 10 27
Super si, javiću se.
2024 10 27
> DoliBlack: > Da, na žalost na Limundu je opao kvalitet ali i cene su niske, pa onda računaju da se niko neće žaliti za te pare Da li ti se desilo da se kupac na limundu ''pravi mrtav''. Meni je jedna zena kupila nesto i vec je proslo dva dana i ne javlja se, niti uplacuje. A ima negativne, bas u vezi toga. Do sada sve je bilo ok. Ne znam zasto limundo tolerise takve clanove, kad za svaki prodati predmen uzima proviziju.
2024 10 28
Nije mi se desilo, ali se može desiti, zato postoji negativna ocena i povrat provizije. Sačekati još par dana, ali ako ništa ne javi, samo negativna i kraj. Budu kupci i sa desetinama negativnih, pa kupe i preuzmu. Ko to zna šta im je u glavi, a i bolje da ih ne blokiraju jer se odmah vidi sa kim se ima posla, a ovako bi nove profile otvarali u nedogled. Meni se ovde dešava da razmenimo podatke i samo ispare.
2024 10 28
1 2