Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Temu-besplatno preko mene

> DoliBlack: > > darkacademia: > > Ne znam zašto se ovo odobrava na sajtu polovne garderobe. Jeste da je svima nama cilj da nađemo ovde šta nam treba, ali polovno je i održivo. Temu nije. Glupo je reklamirati to na ovakvom sajtu. > Nikoga to ovde na žalost ne zanima. 99% osoba ovde je iz drugog razloga. A Temu mi je katastrofa, ali većini super, tako da je to pokazatelj razumevanja u kvalitet i ekologiju. Pre će naručiti nov poliester, nego polovnu vunu, tako da se tu ne može ništa. Nista odatle nisam narucila, a sa Alija sam samo kupila neke maske za telefon i carape da vidim kakve su. Muke me uhvati kad samo zamislim kakvo se sve smrdljivo djubre uvozi koje se ne kontrolise...
2024 10 29
Zasto je vecini Temu super, pa zato sto je povoljno. Vecina ljudi u Srbiji nisu bogatasi, vec su na granici siromastva. A i mnogo se stvari preprodaje sa Alliexpres-a i Temu-a po izuzetnim cenama. Da je Srbija clan evropske unije bilo bi bezbednije sto se tice ekologije i provere predmeta koji se na tim sajtovima prodaju.
2024 10 29
Sta bre povoljno? Izletele mi neke zvonarice,ja da pogledam.. 3500!!! Random kineske zvonarice,koje pitaj boga kako izgledaju uzivo i kostaju 3500!!! 3500,za macku u dzaku,za nemogucnost probanja,i zamisli stignu posle 20-30 dana sklepane i jos pogresna velicina? Pre neki dan u waikiki outletu kupim vrhunske zvonarice za 900 din. I punu veliku kesu stvari za decu za 100€. Letos je tek bio soping za pamcenje,jer su decije majicice bile i po 100-150-200 din. Zena na kasi nam je kucala stvari pola sata. I za muza i za mene i za decu,napunili smo gepek za 23000. Muz kosulje,trenerke,bermude.. ja dve tri haljine,teksas jaknu. Deci komplet stvari za celo leto,preko 50 artikala. Skidala cene kuci skoro sat vremena. Sve sam to opipala,isprobala,uverila se sta kupujem,znam sta nosim kuci. Sve mogu uredno vratim ili zamenim. Aj sto mi temu iskace iz frizidera,pomirila sam se s tim,ali myka mi je od te propagabde da je jeftino.
2024 10 30
> lovesilver: > Sta bre povoljno? Izletele mi neke zvonarice,ja da pogledam.. 3500!!! Random kineske zvonarice,koje pitaj boga kako izgledaju uzivo i kostaju 3500!!! 3500,za macku u dzaku,za nemogucnost probanja,i zamisli stignu posle 20-30 dana sklepane i jos pogresna velicina? > Pre neki dan u waikiki outletu kupim vrhunske zvonarice za 900 din. I punu veliku kesu stvari za decu za 100€. > Letos je tek bio soping za pamcenje,jer su decije majicice bile i po 100-150-200 din. Zena na kasi nam je kucala stvari pola sata. I za muza i za mene i za decu,napunili smo gepek za 23000. Muz kosulje,trenerke,bermude.. ja dve tri haljine,teksas jaknu. Deci komplet stvari za celo leto,preko 50 artikala. Skidala cene kuci skoro sat vremena. > Sve sam to opipala,isprobala,uverila se sta kupujem,znam sta nosim kuci. Sve mogu uredno vratim ili zamenim. > Aj sto mi temu iskace iz frizidera,pomirila sam se s tim,ali myka mi je od te propagabde da je jeftino. Ne kupujem novu odecu po trznim centrima(osim ponesto u sinsay-u). A ono sto meni treba sa Temua su sitnice koje su inace skupe da se kupe online, a po trznim centrima tih stvari nema.
2024 10 30
1 2