Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Savet sta obuci?

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/12dc0d2613c96426e56650258bb6aa0c.jpg) Znam da je možda rano ali ja bih kupila ovu haljinu za decembar za neki 18. rodjendan. Da li je glupo obuci ovakvu haljinu u sred zime? I sta preko? Imam salonke u hladno bez boji. Imam i kaput u toj boji ali mislim da će mi trebati nesto preko haljine pa preko kaput. Oversize sako ili kraći neki kao crop? I u kojoj boji?
2024 10 23
Zavisi gde se održava. Mnogo ljudi će da bude u kratkim stvarima jer u sali obično bude toplo. Preko definitivno dugi kaput ili mantil. Unihop može da pomogne. Ja lično ne bih kombinovala sa bež bojom, jedino sa crnom, crvenom i srebrnom. Takođe ne izgleda kao haljina za sakoe, posebno oversized jer bi izgledalo komično sa tom oversized mašnom. Moje mišljenje, ne moraju svi da se slože sa tim
2024 10 23
> darkacademia: > Zavisi gde se održava. Mnogo ljudi će da bude u kratkim stvarima jer u sali obično bude toplo. Preko definitivno dugi kaput ili mantil. Unihop može da pomogne. Ja lično ne bih kombinovala sa bež bojom, jedino sa crnom, crvenom i srebrnom. Takođe ne izgleda kao haljina za sakoe, posebno oversized jer bi izgledalo komično sa tom oversized mašnom. Moje mišljenje, ne moraju svi da se slože sa tim Slažem se sa tobom u mnogim stvarima 🙂 Biće toplo unutra u sali, znam da ćemo padati u nesvest od vrućine. Ali opet kada skinem kaput trebaće mi nesto da ogrnem. Ne znam kako bi bilo sa nekim kratkim sakoom, bas neki kratak elegantan ravnog kroja. A sta od nakita najbolje stoji? Ogrlica uz vrat? Ili bez ogrlice, samo mindjuse? I sat na primer.
2024 10 23
Lepa je haljina, ali kao što reče jedna od članica, ni ja ne mogu da zamislim bilo šta osim kaputa preko ove haljine, isključivo zbog mašne. Od nakita, ogrlicu jedino ne bih, minđuše da, može i narukvica i sat (jedno od ova dva).
2024 10 23
Uvek možete da se ogrnete nekom ešarpom u crnoj boji. Ona može da Vam stane i u torbu, pa da je koristite po potrebi. 🌸
2024 10 23
Ja sam isto za ešarpu, neka malo veća može taman da zgreje toliko koliko je potrebno gornji deo ledja i ramena, prebacuje se po potrebi, samo ne bih crnu za takvu priliku, nego sličnu nijansu. Moze i nude, posto je neutralna, a ne bi bilo lose da je esarpa malo protkana zlatnim ili srebrnim, u zavisnosti od nakita. Ogrlica moze tanja uz vrat, a najbolje bi bile efektne mindjuse bez ogrlice ako već ide esarpa
2024 10 23
Ja kad zakomplikujem stvari... 😀 imam ekstra mindjuse i dobar sat u zlatnoj boji. I kaput bas bas dobar. Torbicu isto zlatnu. Znaci samo esarpu da nađem. Gde bih mogla da pronađem neku dobru esarpu?
2024 10 24
kod mene ima puno esarpi
2024 10 29