Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Aman vise!

Sta je sa sajtom i dokle, nista ne radi. Sto nervnih slomova dok otvorim nesto. Nemam reci vise.
2024 10 23
U pravu ste...nikako da se ulogujem da odgovorim na poruke....katastrofa a da ne pričam o objavi novog oglasa. To je tek postala nemoguća misija.
2024 10 23
Šta se ovo dešava, jedva pristupam site-u MK, a i kada uđem jedva otvaram strane, stalno izbacuje.... tipa : "došlo je do pogreške, pokušajte ponovo".
2024 10 23
Nikad gore,kad ce opraviti,jaoooo
2024 10 23
Ista stvar, otvori razgovor a nigde poruka 🤔 isto greške izbacuje...
2024 10 23
bilo je lepo dok je trajalo. volim ovaj sajt, ali je činjenica da je pukao po svim šavovima. mučno je postalo koristiti ga. šteta.
2024 10 23
Užas nad užasima. Taman kad nađem malko vremena da nešto stavim,sajt ne funkciiniše. Bio je ovo nekad odličan sajt,a sad je mučenje biti deo njega. Mislim da ću morati da preobratim smer prodaje,ovo je ponižavajuće.
2024 10 23
Izleda da je ovom sajtu dosao kraj...niti ce se popraviti niti ima ko da ga vodi...reklame,koci baguje,ne mogu da otvorim poruke,strasno...
2024 10 23
Deluje kao da je na izdisaju zadnjih dana. Stalno izbacuje greske, nemoguce je uci na sajt bez 20 pokusaja, odgovoriti, otvoriti stranicu. Nadam se da ce srediti, a pre svega da ce ukinuti neka nebulozna pravila koja idu u korist samo komercijalcima. I da ce konacno prestati sa dvostrukim arsinima jer jedne pustaju da komercijalno prodaju, druge su banovali.
2024 10 23
Pređimo svi na Instagram, najbezbolnije je 😏
2024 10 23
Kako je ovo nekad bio lep, jednostavan i dobar sajt…
2024 10 23
Nije me bilo mesecima iz tih razloga. Izgubila sam volju i jednostavno prestala uopšte da ulazim i u poruke a tek da otvaram forum. Sada se vratih, ali je stanje još gore. Previše reklama, previše bagova. 🫤 A da ne pričam o scam porukama..
2024 10 24
takođe, stalno mi piše da postoji neka greška na serveru određene profile uopšte neće da mi otvori
2024 10 24
Od juce radi sve najnormalnije, proverite pre nego sto pisete…
2024 10 24
> Vanesa72: > Od juce radi sve najnormalnije, proverite pre nego sto pisete… Baš lepo što radi vama. Ja se i dalje logujem po pola sata, stalno imaju problema sa serverom itd
2024 10 24
1 2