Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Licna prodaja

Cao drugari. Ne znam da li sam omasila mesto (ako jesam preusmerite me na dr). Zanima me ukoliko se vrsi licna prodaja,da li sam duzna osim sto pokazem sta je u pitanju i da li je kao u opisu,sam duzna i da dozvolim probanje? Par puta sam procitala da devojke ne dozvoljavaju jer kazu nismo u "butiku" i da nisu vreme nasle na putu,ali opet da cujem Vasa misljenja i uskustva. Hvala.
2024 10 30
Kada su neki mantili i jakne u pitanju, uvek se obradujem kad lično preuzimaju jer mogu da probaju, e sad, s obzirom da je nesigurno da neko dolazi u stan, druge stvari se ne isprobavaju. Par puta kad sam skuplje nešto uzimala i bila 99% sigurna da će mi biti dobro, sam predložila prodavcu da se nađemo u TC da probam. To je neka opcija ako je usput, ali generalno sad šta god da mi kupe, uvek kažem da probaju kod kuće, pa ako im ne odgovara da vrate istog dana, najkasnije sutra. Malo je to nezahvalno jer stvari mogu da se oštete ili isprljaju, ali računamo da baš neće.
2024 10 30
bunda je u pitanju ne bas jeftina i to zeli za vikend. imala sam vec slicnu situaciju gde sam poslala skoro novo odelo do vikenda da stigne da bi mi poslala posle par dana slike umazano od tamnog pica i popila sam negativnu. tako da ne bih dozvolila da nosi jer mozda joj bas treba za tu proslavu ili sl cim iz Bg dolazi u Lo😏pa onda je najbolja opcija da je proba na licu mesta? npr u parku,nije nesto sto mora u kabini ili zatvorenom prostoru. jer i ja moram putovati u Lo jer sam mesto pored ali izasla bih u susret a i nisu male parice🙂
2024 10 30
Pa ne treba bundu da nosi nigde, to se lako isproba bilo gde napolju. Normalno je da hoće da proba ako je skuplja i ako ima mogućnosti da se nađete. Jeste cimanje, ali za veće pare je to ok. Poseban krug pakla za ove što nose na proslave, pa vraćaju u lošem stanju.
2024 10 30
Samo proba na licu mesta gde se nadjete. Ja obicno kad clanice hoce nesto da probaju zavucemo se negde na parkingu ili iza apoteke recimo jer bas kad probas pantalone ono xD ali to da nosi na 2-3 dana to ne niti je to iko trazio, dozvolis probanje na licu mesta ako kupi probala je licno tako da nema sta da vraca, a pogotovo ako je skuplja stvar naravno da ce hteti da proba tako da kao sto Doli kaze nece nigde bundu da nosi nego je isproba ispred tebe i to je to
2024 10 30
e hvala Vam puno obema❤️
2024 10 30
Bunda moze lako da se proba, neka je pregleda na licu mesta detaljno i to je to. Posle toga nema vracanja. Ja sam i obuću nosila na probu, a i sama probala kad kupujem
2024 11 04
Niste duzni da dozvolite probanje mada ako je nesto sto se lako navuce poput jakne, kaputa sto da ne. Moja preporuka je da im dozvolite da sve lepo vide, ispipaju (ako nemaju kandze i sl. cime mogu ostetiti tkaninu i predmet) i da onjuse da ne bi posle izmisljale nesto. Secam se davno jos jedne prodaje kada sam prodavala nesto sto nije bilo moje, ali sam ja slikala. Bilo licno preuzimanje, 2 stvari sve super. Posle se zalila da jedna stvar mirise na parfem i mislila je da je zbog toga nosena. Da pojasnim, stvar nije bila nosena nego osoba kojoj je pripadala ima obicaj da sprica parfem na odecu u ormaru i onda se ceo ormar i garderoba osecaju na parfeme. Tako je bilo i sa tom stvari, isto se osecala malo na parfem sto je inace moglo i uzivo da se oseti, ali se ona nije zalila tada nego posle. Kasnije sam ukapirala da je zapravo htela jednu stvar, a posto su nudjene dve sa popustom onda je uzela i drugu koju nije htela pa daj da se zalim da probam da vratim tu drugu, a prvu zadrzim sa popustom. Zato vam predlazem da sve i da nece da ih naterate da sve pogledaju i onjuse detaljno.
2024 11 04