Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DA LI NEKO ZNA STA SE DESAVA?

> Tami1949: > NE KLIKCITE NA LINK, VIRUS JE U PITANJU Ja sam usla na link, kad sam videla da treba da unesem podatke, izasla sam. Sta sad?
2024 11 07
> borisigor: > Pokušavam da izbrišem stvar iz omiljenih, jer je prodata. Svaki put kad kliknem za brisanje ona se duplira Ovo se i meni desava par dana i mnogo je iritantno! Sta se desava sa bagovima sajta, samo iskacu novi
2024 11 08
> borisigor: > Pokušavam da izbrišem stvar iz omiljenih, jer je prodata. Svaki put kad kliknem za brisanje ona se duplira Ja imam isti problem
2024 11 08
> borisigor: > Pokušavam da izbrišem stvar iz omiljenih, jer je prodata. Svaki put kad kliknem za brisanje ona se duplira Isto se i meni desava. Imam 3 strane pune dva predmeta ,oba prodata. Sve se duplira pri pokusaju da obrisem iz liste omiljenih predmeta
2024 11 08
> Holly&me: > > borisigor: > > Pokušavam da izbrišem stvar iz omiljenih, jer je prodata. Svaki put kad kliknem za brisanje ona se duplira > Isto se i meni dešava Recite vlasniku te stvari da je obriše i nestaće sve duplirane. Mada, to bi Admin trebao da uradi
2024 11 08
> borisigor: > > Holly&me: > > > borisigor: > > > Pokušavam da izbrišem stvar iz omiljenih, jer je prodata. Svaki put kad kliknem za brisanje ona se duplira > > Isto se i meni dešava > Recite vlasniku te stvari da je obriše i nestaće sve duplirane. Mada, to bi Admin trebao da uradi Kad pokusam da udjem pise da predmet vise ne postoji.
2024 11 08
Obavestite da se brišu prodate stvari na profilu. Jer, kad pokušam da obrišem prodatu stvar iz OMILJENIH -ona se duplira!! Ponovo pokušam, ona se opet duplira....
2024 11 23
1 2 3 4