Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kupci koji oduzimaju vreme

Da li vam se dešava da objavite artikal u, na primer, S veličini i zainteresovani kupac vam piše za mere. Mere pazuha, struka, kukova, dužinu rukava, dužinu nogavica, koliko se teglji u predelu butina i slično. A onda, kada dobije sve mere, snimke i slike koje traži, kaže "malo mi je, nosim L/XL". Ako nosite L/XL, što se javljate na XS/S oglase? Naravno, nekad kalup nije realan, ali ako je naznačena veličina za 4 broja manja od realne, to bi valjda svako naveo u opisu??
2024 11 07
Isto. Ja imam 3 dece,malu bebu svuda su veličine naznačene. I još traže mere kada izmerim kaže hvala ne odgovara mi nosim to i to..bezobrazno. Ja nosim xs,s,m, i ne tražim mere nikada... Najviše mrzim kada je nešto 200-300 din pa i da ti ne odgovara može da pokloniš ili prodaš.
2024 11 07
A što ne napišete mere prilikom postavljanja oglasa? Tako se rešava problem nepotrebnih upita, mada bude da ni ne čitaju pa i kad piše, šalju upite za mere. Slažem se da su totalne besmislice pitati za mere nečega što je 4 broja veće od onoga što nosite, ali meni se desilo za pantalone na kojima piše L kad mi je čovek poslao mere, to je XS klasični. Nisam mogla da verujem, ali eto. Čak mi je i sa metrom uslikao, ali nigde veze. Još sam mislila ok ako budu komotnije, a ono ispalo da ne bih do kukova navukla.
2024 11 07
Meni su najluđi ovi što pitaju pored ostalih memoara i za sastav materijala a onda posle par dana vidim kako su kupovali predmete od eko kože u kojoj pouzdano koža najmanje "diše". Da ne ističem kako ti koji najviše pitaju u 99% slučajeva ništa ne kupuju nego gube i svoje i tuđe vreme. A sa druge strane imamo i prodavce koji se recimo sete posle mesec dana da odgovore na poruku iako su u međuvremenu posećivali sajt. I kod takvih i šta me je ranije interesovalo, više me ne zanima jer su već dali nagoveštaj prekomplikovane komunikacije.
2024 11 07
Ja na neke predmete još uvek nisam dobila odgovore a pitala sam letos još... Ja ako ne stignem da odgovorim odmah odgovorim kasnije... Ali ovo postaviš oglas a ne odgovaraš na pitanja o njemu, ako njoj nije cilj da proda ja ću naći na drugom mestu..
2024 11 07
> DoliBlack: > A što ne napišete mere prilikom postavljanja oglasa? Tako se rešava problem nepotrebnih upita, mada bude da ni ne čitaju pa i kad piše, šalju upite za mere. Slažem se da su totalne besmislice pitati za mere nečega što je 4 broja veće od onoga što nosite, ali meni se desilo za pantalone na kojima piše L kad mi je čovek poslao mere, to je XS klasični. Nisam mogla da verujem, ali eto. Čak mi je i sa metrom uslikao, ali nigde veze. Još sam mislila ok ako budu komotnije, a ono ispalo da ne bih do kukova navukla. Apsolutno se slazem, kada kupujem ili se menjam, vise volim da procitam mere,eventualno pitam ako mi se nesto bas dopada, a nije u opisu oglasa, tesko se voditi velicinom, jer zavisi od proizvodjaca do proizvodjaca. Pa i u prodavnicu kada udjem, probam bas zbog toga, mada je uzivo lakse odokativno oceniti, na netu bas i ne.
2024 11 07
> UltraStore: > Da li vam se dešava da objavite artikal u, na primer, S veličini i zainteresovani kupac vam piše za mere. Mere pazuha, struka, kukova, dužinu rukava, dužinu nogavica, koliko se teglji u predelu butina i slično. > A onda, kada dobije sve mere, snimke i slike koje traži, kaže "malo mi je, nosim L/XL". > Ako nosite L/XL, što se javljate na XS/S oglase? Naravno, nekad kalup nije realan, ali ako je naznačena veličina za 4 broja manja od realne, to bi valjda svako naveo u opisu?? Desava se svasta... mada u opisima predmeta imam naznacene mere, bas zbog toga da neko ne bi trosio moje vreme da izvlacim odlozene stvari i premeravam po nekoliko puta, a takodje da ne trosim ni ja nicije vreme da me ceka, ako nisam na forumu ili kuci kako bih izmerila, vec sve info ima odmah.
2024 11 07
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d6a6dd6acfd381e1e78b10853fd37f51.jpg) Nisu kupci, nego beskrupulozne osobe.
2024 11 07
> DoliBlack: > A što ne napišete mere prilikom postavljanja oglasa? Tako se rešava problem nepotrebnih upita, mada bude da ni ne čitaju pa i kad piše, šalju upite za mere. Slažem se da su totalne besmislice pitati za mere nečega što je 4 broja veće od onoga što nosite, ali meni se desilo za pantalone na kojima piše L kad mi je čovek poslao mere, to je XS klasični. Nisam mogla da verujem, ali eto. Čak mi je i sa metrom uslikao, ali nigde veze. Još sam mislila ok ako budu komotnije, a ono ispalo da ne bih do kukova navukla. Pre sam imala mere u opisu svakog oglasa i to nije sprecilo ljude da pitaju za mere koje su vec navedene u opisu. Ili da traze jos nebuloznije mere - otvor dna nogavice, koliko cm moze da se rasiri taj i taj deo i slicne. Svakako ako prodajem nesto i kalup ne odgovara, ja navedem i kojoj velicini odgovara i koja je naznacena. Sigurno ne bih sakrila da je nesto 4 broja vece/manje od naznacene velicine
2024 11 07
Ne bi ni taj čovek sakrio, napisao lepo broj sa etikete, ali se ne razume u brojeve i da nisam pitala, bacila bih 8000. Za te nebulozne mere mi je takođe jasno da pitaju, ali nije mi jasno što u svim oglasima lepo svako ne premeri i da se zna na čemu smo. Kod svakog proizvođača su druge oznake i mere, pa čak i kod istog kad je druga godina proizvodnje, bude skroz druga oznaka veličine i to što ja vidim ovde da članice obeležavaju sa S, veze sa S nema nego je XS pa čak i manje kad se pogledaju mere. Današnji S i S pre 15 godina takođe nije isti. Pre su kalupi bili manji kod nekih proizvođača.
2024 11 07
Vise puta mi se desilo da mi clanice salju upite o merama iako sve stoji u opisu, ali ne krivim ih, jer je sajt postao katastrofa. Od uvodjenja novih promena, opis je kao kobasica, totalno nepregledno, nefunkcionalno, da ne pominjem hiljadu reklama.
2024 11 08
> AnaDjxx: > Vise puta mi se desilo da mi clanice salju upite o merama iako sve stoji u opisu, ali ne krivim ih, jer je sajt postao katastrofa. Od uvodjenja novih promena, opis je kao kobasica, totalno nepregledno, nefunkcionalno, da ne pominjem hiljadu reklama. Nije do sajta. Na fb objavim sve slike u svakom oglasu, i ako je nesto novo izbliza slikam etiketu sa velicinom. I ide slika iz daljine napred, pozadi i onda izbliza slika kao ova i komentar bas ispod ove slike bude "velicina?" Ne da mi da dodam sliku, ali kao na ovom oglasu slika etikete - https://mojekrpice.rs/items/zene/11852585/nov-duks-sa-printom
2024 11 08
Slazem se, pored oglasa sa unetim merama oni pitaju jer ne citaju opis, onda kada im napisem citaj u opisu nista ne odgovara hvala ili jednostavno nema odgovora, jedna clanica poklanja evo godinu dana i salje sutra a da ne pricam o iskuliranim porukama gde sam pitala za odredjene stvari ili se jave za mesec dana ili nikad.... Pola stvari sam poklonila tako da imam ovo malo na profilu i to razmisljam kome i kada. Definitivno je sajt skroz puko. Prevaranti, fetisanci, ovi sto kupuju onlajn pa traze br kartice itd itd od reklama nr mozes da zivis ev trenutno dok pisem ovo lidlova reklama gde ispod Deluxe kaziprst ide levo desno uzas. Gore su reklame nego i ti dosadni ljudi 😮‍💨😅😅😅
2024 11 09