Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li se Vama dešavalo..

Da li je moguće da pitam devojku sinoć za košulju da poručim ona bude na sajtu a ne odgovara na poruke, onda ja pitam da li je sigurno dostupna ona odgovara da jeste i da šalje danas. Ja danas ceo dan pišem poruke da li je poslala a hitno mi je ona ne odgovara i nije bila od sinoć. A rekla sam joj da mi hitno treba i ako ne može da pošalje da mi kaže da nađem na drugom mestu... Nemam reči... Nadam se da je poslala ili će poslati... Pri toom ima negativnu ocenu za prodaju i jednu pozitivnu za kupovinu 🤷🏼‍♀️ Šta vi mislite?
2024 11 12
Relativno skoro sam imala takvo iskustvo. Nasla sam cipele koje su mi trebale i pitam za njih ... Cekam na odgovor vise od dve nedelje. Bile su mi hitne,sada mi svakako ne trebaju vise. Simpaticno mi kako kuliraju skroz ,a prodaju stvari navodno. Njima se ne zuri :") Znaci da treba da ipak uzmete na drugu stranu.
2024 11 13
Pa evo meni nije poslala. Ne razumem ako nećeš da šalješ reci ne mogu poslati a ne dostupno je šaljem sutra ..oonda se posle je javljaš...
2024 11 13
Meni se u zadnjih godinu dana 3 puta desilo... Još ja pitam da uplatim unapred, članice su bile iz fazona nemaju račun, poslaće pouzećem - i nikad nisu poslati paketi 🤷‍♀️ Uopšte mi nije jasno koji je to fazon, sreća pa nije bilo ništa hitno
2024 11 13
Pa ja bih rekla "izvinite, neću moći da pošaljem odmah sutra poslaću kada stignem" a ne "šaljem sutra" i sad ja očekujem paket ono ništa...
2024 11 13
Devojka mi je poslala cizme u pogrešnoj velicini(prethodno sam uplatila novac na njen racun).Na oglasu piše jedna veličina,na etiketi čizama druga. Odmah sam joj se obratila i na sajtu i na viberu ali me ignorise. Sta raditi?
2024 11 13
Ja nisam dobila ni košulju ni odgovore...
2024 11 13
> Shopper: > Devojka mi je poslala cizme u pogrešnoj velicini(prethodno sam uplatila novac na njen racun).Na oglasu piše jedna veličina,na etiketi čizama druga. Odmah sam joj se obratila i na sajtu i na viberu ali me ignorise. Sta raditi? Ako te ignoriše mislim da ne možeš ništa da uradiš..
2024 11 13