Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Pitanje za umetnike

Ako ima jos neko ko se bavi crtanjem/slikanjem, gde prodajete svoje radove? Nalazim se u nekoliko grupa na fb, objavila sam i ovde i na kupujemprodajem, ali nigde nisam uspela da prodam ni jednu sliku (osim uzivo poznanicima, koji slucajno vide neki od mojih radova i kupe) Nazalost, takve prodaje se ne desavaju cesto jer nemam gde da izlazem radove uzivo, pa me zanima gde se najbolje prodaju online :D
2024 11 17
Dobro veče. Koliko sam ja čula najbolje na Instagramu...
2024 11 17
Za izlaganje uzivo ako imate vremena i mogucnosti postoje oni bazari koji se organizuju po trznim centrima ili na otvorenom. Ljudi tamo prodaju svoje radove, od kozmetike, hrane, pica, zimnica, parfema, sapuna, masni, dekoracija itd. Ima svega. Mozda tako da pokusate? Ovde na sajtu sam videla jednu devojku koja je postavila slike na prodaju, valjda njen rad koji mi se jako svidja i vidim da je prodavala. A ovako inace kako crtate, jel to ono obicno kao hobi ili je neki profesionalniji nivo?
2024 11 17
> Esprit21: > A ovako inace kako crtate, jel to ono obicno kao hobi ili je neki profesionalniji nivo? Nisam isla u umetnicku skolu, vise bih nazvala hobijem. Imam objavljene akrilne slike na profilu, a radila sam i portrete grafitom i ugljem. Samo sto njih ne mogu objaviti na profilu jer se crtaju po narudzbini, a to nije dozvoljeno na sajtu
2024 11 18