Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Brisanje postavljenih oglasa - pravila?

Da li neko zna koje sam pravilo prekrsila da bi mi oglas bio obrisan ako sam za sivenu haljinu napisala KAO Zara model, sa akcentom na KAO, znaci naglaseno sivena po Zara modelu, nigde nisam rekla da je Zara? 🧐 Pritom, sva druga pravila ispostovana - odlicno stanje i u opisu naznaceno nosena 2 puta.
2024 11 17
Ne sme se pisati da je nalik nekom drugom brendu, zato sto to moze navesti kupce da misle da artikal i jeste tog brenda. Npr ako u pretrazi napisu "zara", izadje im taj oglas, one odmah posalju poruku da zele i onda kad proizvod stigne, nije zara, pa onda krecu zalbe, negativne ocene, rasprave "ocekivala sam zaru" "nigde nije pisalo da je zara, nego da je kao zara" itd.
2024 11 17
Pa da, ali zato sam namerno i naglasila 🤦🏽‍♀️ Poludecemo od glupih pravila vise definitivno... Hvala svakako
2024 11 17
Da se nadovezem sama na svoju na temu pa mozda sto vise clanica vidi....Naime, obrisano mi je danas mnogo oglasa sto tek sada vidim i to uz neka obrazlozenja koja nemaju veze sa vezom. Ne znam samo dokle cemo mi ovde kaciti i dizati sajt, a tzv. admine biti briga za sam rad i funkcionalnost sajta......
2024 11 17
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/075c83b43bd69cbd0ee9848c75757a9f.jpg)
2024 11 17
Pre nego sto uzmete za pravo da se bunite, morate postovati uslove kupoprodaje na sajtu. Slike sa interneta nisu dozvoljene, bez obzira da li isti predmet posedujete. Kao "nesto" u opisu oglasa nije dozvoljeno, jer ce svakom clanu u pretrazi originalnog predmeta, izlaziti i Vase KAO "to i to" ... a to je isto kao lazni tag.. Obnavljate oglase verovatno radi bolje preglednosti i brze prodaje (a mogu da se obnavljaju samo na 2 godine) Itd itd Ukucajte AdminRS, imate objavu "nedozvoljeni predmeti" pa iscitajte...
2024 11 18
Zasto slika na modelu sa interneta nije dozvoljena uz isti taj predmet uzivo slikan u istom tom oglasu? Svi znamo da clanice stalno traze slike kako nesto stoji, a meni ne odgovara sve da bih to verodostojno i predstavila na sebi. Slozicemo se da se ne slazemo ali preterivanje sa glupim pravilima je neminovno, opet ponavljam, fokus treba da se prebaci na funkcionalnost sajta jer upravo zbog toga opada prodaja i clanice odlaze sa sajta, a ne zbog nasih slika sa interneta ili "laznih" tagova...
2024 11 18
Sve to stoji, ali takav je pravilnik, tako da je besmisleno gubiti vreme sa uzaludnim pitanjima i otvaranjem teme, jer ste licno pogodjeni.
2024 11 18
> KrpiceMP: > Da se nadovezem sama na svoju na temu pa mozda sto vise clanica vidi....Naime, obrisano mi je danas mnogo oglasa sto tek sada vidim i to uz neka obrazlozenja koja nemaju veze sa vezom. Ne znam samo dokle cemo mi ovde kaciti i dizati sajt, a tzv. admine biti briga za sam rad i funkcionalnost sajta...... Ovo nije SAJT ovo je FORUM 🤣
2024 11 18
> KrpiceMP: > Zasto slika na modelu sa interneta nije dozvoljena uz isti taj predmet uzivo slikan u istom tom oglasu? Svi znamo da clanice stalno traze slike kako nesto stoji, a meni ne odgovara sve da bih to verodostojno i predstavila na sebi. Slozicemo se da se ne slazemo ali preterivanje sa glupim pravilima je neminovno, opet ponavljam, fokus treba da se prebaci na funkcionalnost sajta jer upravo zbog toga opada prodaja i clanice odlaze sa sajta, a ne zbog nasih slika sa interneta ili "laznih" tagova... Slike sa interneta su zabranjene zbog autorskih prava. Vlasnik fotografija moze tuziti/oboriti sajt zbog prodaje na crno i "kradje" fotografija. Zbog toga nisu dozvoljene nikakve slike sa interneta. Za kozmetiku je obavezno da se uslikaju i navedu batch kodovi i rok trajanja. Lot + idnividualni predmet ne sme jer ispada kao da imate dva ista predmeta i time mozete obmanuti kupca. Ovde je, u oglasima, dozvoljena samo prodaja predmeta koje imate sa cenama jasno naglasenim u dinarima. Iznajmljivanje, usluzne radnje, porudzbine itd nisu dozvoljene. Ne mozete navesti da je nesto "novo bez etikete" i onda objaviti sliku sebe sa svadbe i napisati "potpuno novo, noseno samo na 3 sata na svadbi" (nisam gledala oglase, ovo je samo primer). Jer novo znaci novo, eventualno samo probano i ne odgovara. Cim je noseno negde, pa makar i do komsije preko puta, vise nije novo vec u odlicnom stanju. Predmet je ili Zara ili nije Zara, ne moze biti nalik Zare, kupljen odmah pored Zare, prosao kroz Zarinu radnju itd. Zato su lazni tagovi. Nadam se da sam dovoljno dobro objasnila sve razloge sa navedenim pravilima i da vise nece dolaziti do nedoumica u vezi pravila.
2024 11 18
Zdravo,da li moze pomoc oko brisanja oglasa. Okacila sam pre neki dan svoje slike parfema. Slikala sam bach kodove i svi su bili vidljivi. U opisu je napisano da li je oarfem koriscen na par oglasa sam napisala gde je kupljen (dva su kupljena u Valensiji) . Ne znam sta sam pogresno uradila da bi mi se obrisali oglasi,i nije mi stigao nikakav mail da su ih obrisali
2025 01 14
Iscitala sam pravila da mora da u opsiu stoji naznaceno sve o proizvodu kakav i jeste na slici i da su slike moje ne sa interneta i da se vidi taj bach kod sve je i bilo tako. Kako mogu kontaktirati admina? Od skoro sam na ovom sajtu pa sw ne razumem najbolje🙂
2025 01 14