Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

UPOZORENJE! Poručuje robu, a ne preuzima!

Za sve članice ovog sajta, a pogotovo ukoliko ste članice platforme MOJE KRPICE na Fb-u (pa i ostalih portala za prodaju), moram da upozorim na osobu mina mina, odnosno Jasminu Grubor iz Novog Sada. Poručila je čizme i nije ih preuzela, paket mi se vratio što me koštalo dostave u oba pravca, plus ležarina. Ignorisala je sve moje poruke, poruke na viberu i telefonski poziv, pa čisto da se zna ko je osoba koja poručuje robu zabave radi. Zbog ovih situacija menjam pravila, tako da je obavezna uplata bar u iznosu dostave u oba pravca, jer stvarno više ne vredi. Radije bih dala nekom siromahu 1000 dinara, nego što sam platila školu. Naravno, pomenuto ne važi za osobe sa kojima sam već sarađivala. U prilogu je profil dotične mine, odnosno Jasmine Grubor iz Novog Sada, pa obratite pažnju. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/184933a7719cc457989fc391dbd8b924.jpg)
2024 11 18
Kako ljudi nemaju obzira, uzas! Da moras da platis neciji hir da bi povratio svoju stvar... Da je bar odustala pre slanja... Pouzecem vise nikad, bas me nerviraju ovakva iskustva, a i meni se desilo dva puta -.-
2024 11 18
> my_sale_corner: > Kako ljudi nemaju obzira, uzas! Da moras da platis neciji hir da bi povratio svoju stvar... Da je bar odustala pre slanja... Pouzecem vise nikad, bas me nerviraju ovakva iskustva, a i meni se desilo dva puta -.- Upravo to! I sama sam ranije bila žrtva iste situacije, ali sam se sve nadala da nema više takvih i opet glupost! Sve bi bilo okej da je bar odgovorila na neku poruku ili poziv s obzirom na to da je aktivna i da kaže bilo šta, eventualno da nađemo kompromis, a ne ovako.. Neću propasti za 1000 dinara, ali mi ni ne raste novac na kajsiji ispred kuće, tako da nije svejedno a najviše zbog hira kako kažete..
2024 11 18
> my_sale_corner: > Da moras da platis neciji hir da bi povratio svoju stvar... E ovo je baš dobro rečeno 👏👏👏 Imam sličnu situaciju. Gđa potraživala u fb grupi humanitarne licitacije, ja ponudila, ona izlicitirala, paket poslat, nije preuzet, meni vraćen, poštarina dupla... 🤦
2024 11 18
Mislim da bi vam najlakse bilo da ubuduce radite samo uplata pa slanje umesto da morate praviti spiskove i pamtiti ko narucuje i nece da preuzme. Ovako mirna glava i nema izbijenog novca iz dzepa na tudje hirove. Ko je ozbiljan uplatice, ko nije trazice izgovor.
2024 11 19
> Esprit21: > Mislim da bi vam najlakse bilo da ubuduce radite samo uplata pa slanje umesto da morate praviti spiskove i pamtiti ko narucuje i nece da preuzme. Ovako mirna glava i nema izbijenog novca iz dzepa na tudje hirove. Ko je ozbiljan uplatice, ko nije trazice izgovor. Upravo sam to i napisala gore u komentaru, dakle menjam pravila.
2024 11 19
nema vise otkupno,samo uplata pa slanje,placam stalno necije gluposti i ja
2024 11 20