Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, posao, karijera /

Dodatna zarada putem interneta

Hej društvo! Skoro sam otkrila novi način zarade putem interneta, u pitanju je affiliate marketing, odnosno osvajanje komisija od svake prodaje za određeni brend. Ovde se konkretno radi o Unikat domaćem brendu, oni nude taj program. Ono što ja radim jeste reklamiram njihove proizvode i kada god neki kupac porući preko mog linka ili uz moj kod za popust, ja osvajam komisiju u iznosu od 10% od vrednosti artikala iz date porudžbine. Oni isplaćuju na svakih 5000, direktno na račun. Do sada sam imala dve isplate, dakle 10000 din zarade. Ukoliko je još neko zainteresovan, ostavljam link pa se možete prijaviti. Iz mog iskustva mislim da prednost imaju profili koji su popularniji, odnosno imaju više publike zbog same prodaje koju ostvarujemo. Potrebno je da naglasite sve vaše kanale putem kojih biste promovisali njihove proizvode. Takođe, ukoliko ste digitalni kreator imate više šanse da vas prihvate i uz to još i dobijate pakete sa besplatnim proizvodima idite na nakitunikat .com na stranicu affiliate
2024 11 22
Mislim da to nije izvodljivo na profilima na ovom sajtu jer ni u komunikaciji nije moguće ostaviti link.
2024 11 26
Nije nužno reklamirati putem ovog sajta, ja sam lično koristila instagram i tiktok (imam svoj kod za popust) i svaki put kada neko poruči preko mog linka ili uz moj kod za popust ja ostvarujem zaradu
2024 12 10
Možeš mi se javiti u pp?
2025 01 04