Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pitanje za vip članove - rešeno

Pozdrav, da li mi neko može reći kako kao vip član mogu da sortiram predmete po folderima? Probala sam sledeće: postavke > Liste > Novo ... ali neće, izlazi mi ovo: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/22ff4bc854d29207b3cd6e6d40e68336.jpg)
2024 11 27
Sta se desi kad kliknete na "spremi"? Dok sam uplacivala, pravila sam liste npr. dzemperi, kosulje, pantalone i onda je bilo "kreiraj". Posle samo oznacim koji artikal ide u koju listu.
2024 11 27
Ništa se ne desi kada kliknem, ostaje otvoren isti prozorčić... Probala sam i preko pojedinačnih artikala da ih dodam u katalog, ali ni tada mi ne daje nikakve opcije da napravim foldere. Hvala Vam svakako!
2024 11 27
Kliknite to što ste do sad, pa na sredinu u to prazno polje, pa ukucajte.
2024 11 27
Hvala Vam puno, uspela sam! Sad mi je i malo neprijatno što sam pitala, mada je polje nevidljivo ,:)
2024 11 27
To je nevidljivo od relativno skoro, I ja koja imam VIP već godinu dana sam imala problem sa tim (misleći da ta funckija više ne radi nakon promene sajta), opušteno 😅
2024 11 27
> Her_Fashion: > To je nevidljivo od relativno skoro, I ja koja imam VIP već godinu dana sam imala problem sa tim (misleći da ta funckija više ne radi nakon promene sajta), opušteno 😅 Sad mi je lakše! :)
2024 11 27
Ja uopšte ne znam kako sam to otkrila, totalno je nelogično, ali eto, bitno da radi. 😁
2024 11 27