Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

brisanje omiljenog

Izgleda da cemo morati da cekamo da poprave kvar
2024 12 04
Čak i obrisan oglas ostaje u omiljenim, meni se opet umnožava. Ja MOLIM ADMINE DA OVO REŠE ŠTO PRE! Imam dva predmeta sa istim problemom.
2024 12 04
Da, svi imaju isti problem, znači katastrofa!!!!!!!!!!!!
2024 12 05
> verabucin: > treba mi pomoć kako da izbrišem označene predmete koji su prodati i želim da ih skinem iz omiljenih a oni se umnožavaju i neuspevam da ih skinem za sad je nemoguce, a ne shvatam clanice koje cuvaju te predmete koje su prodale. Nije kao ranije da kad se u pretrazi klkne-dodjemo do njihovog profila, verovatno ne kapiraju da su nevdljive i ne vodi predmet na njihov profil, ako ako je proado,a svima se duplira u omiljenima, jer nisu obrisale predmet koji vise nije za prodaju ili razmenu.
2024 12 05
> astroRZ: > > verabucin: > > treba mi pomoć kako da izbrišem označene predmete koji su prodati i želim da ih skinem iz omiljenih a oni se umnožavaju i neuspevam da ih skinem > za sad je nemoguce, a ne shvatam clanice koje cuvaju te predmete koje su prodale. Nije kao ranije da kad se u pretrazi klkne-dodjemo do njihovog profila, verovatno ne kapiraju da su nevdljive i ne vodi predmet na njihov profil, ako ako je proado,a svima se duplira u omiljenima, jer nisu obrisale predmet koji vise nije za prodaju ili razmenu. Mislim da to ne znaju nego misle da im se povećali pregledi jer su prodale predmet 😂
2024 12 06
> SvetlanaRadic: > > astroRZ: > > > verabucin: > > > treba mi pomoć kako da izbrišem označene predmete koji su prodati i želim da ih skinem iz omiljenih a oni se umnožavaju i neuspevam da ih skinem > > za sad je nemoguce, a ne shvatam clanice koje cuvaju te predmete koje su prodale. Nije kao ranije da kad se u pretrazi klkne-dodjemo do njihovog profila, verovatno ne kapiraju da su nevdljive i ne vodi predmet na njihov profil, ako ako je proado,a svima se duplira u omiljenima, jer nisu obrisale predmet koji vise nije za prodaju ili razmenu. > Mislim da to ne znaju nego misle da im se povećali pregledi jer su prodale predmet 😂 Problem je takođe javlja i kod obrisanih predmeta
2024 12 06
1 2