Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Stanje predmeta - veoma dobro

Pa, meni sve stvari koje nemaju etiketu potpadaju pod 'veoma dobro'! Kakvi tragovi nošenja? Izgleda da ja nemam pojma....još se čudim zašto me devojka pita za monton da li ima tragove nošenja, ovo-ono a ja lepo napisala da je besprekoran...na kraju sam joj ponudila da joj ga pošaljem pa da mi ga istog dana vrati ukoliko ne bude zadovoljna i naravno da ga nije vratila jer je savršen, bukvalno kao nov ali mu je u opisu pisalo 'veoma dobro' jer nema etiketu i obučen je bukvalno par puta.... I šta sad svi hoćete da kažete, treba li da izaberem opciju 'nekorišćeno' jer ne postoji opcija 'korišćeno ali apsolutno savršeno'?
2024 11 28
Postoji opcija "Odlicno" upravo za to sto opisujete. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/34c1faf7f46e5abe49177dc81e813271.jpg)
2024 11 29
Imam i ja nekoliko predmeta koje sam uzela za male pare sa sitnim oštećenjima, tipa rupica na pantalonama ispod pojasa, pa se ne vidi kad se nosi. Ali mora da bude naznačeno i slikano, nije mi dovoljno da piše da su to "uobičajeni znaci nošenja" ili "malo izbledelo". Treba mi slika da vidim da li je nečije "malo" zapravo moje "mnogo".
2024 11 29
> Her_Fashion: > Postoji opcija "Odlicno" upravo za to sto opisujete. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/34c1faf7f46e5abe49177dc81e813271.jpg) O Bože...Viđala sam da kod nekih piše 'odlično' i pitala kako oni imaju tu opciju a ja nemam, u stvari sam tek sad skontala da je ta opcija na dnu dokle ja nisam ni 'skrolovala' jer sam mislila logikom gradacije da se ide od najboljeg stanja ka najgorem - novo, nekorišćeno, korišćeno ali veoma dobro, dobro, zadovoljavajuće...nije mi palo na pamet da se 'odlično' nalazi na dnu 😳 Sad ću sve da izmenim! Hvala Vam!
2024 11 29
Nema na čemu, slažem se da nema smisla uopšte da bude skroz dole na dnu, al tako je kako je 🤷‍♀️
2024 11 29
> tina001: > Imam i ja nekoliko predmeta koje sam uzela za male pare sa sitnim oštećenjima, tipa rupica na pantalonama ispod pojasa, pa se ne vidi kad se nosi. Ali mora da bude naznačeno i slikano, nije mi dovoljno da piše da su to "uobičajeni znaci nošenja" ili "malo izbledelo". Treba mi slika da vidim da li je nečije "malo" zapravo moje "mnogo". To izbledelo na slici ne može da se vidi, pogotovo za crno i crveno. Crno redovno izgleda izbledelo na slikama iako nije, a crveno drečavije i nerealno. Rupice izgledaju pet puta veće jer se zumirano slika i tako, a pojedine članice ništa od toga ne navode jer znaju da niko ne bi kupio, iako realno možda nekom ne bi smetalo, ali stvari sa naznačenim oštećenjem se ne prodaju, a ako prikriju oštećenje, pa i ako je cena niža, računaju da se ljudi neće žaliti, iako je to maksimalna nekorektnost, ali eto tako se proda i lepo uvali.
2024 11 29
> Her_Fashion: > Postoji opcija "Odlicno" upravo za to sto opisujete. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/34c1faf7f46e5abe49177dc81e813271.jpg) Kaže opis stanja odlično, nošeno i oprano... Hm... Skoro sam od članice sa većim brojem utisaka kupila božanstvenu stvar, onaj fazon, ja to moram da imam. Opis odlično, pitam šta to znači, ona kaže baš to. Reko ok, valjda neće ništa da fali. I zaista nije. Ali... Miris... Malo je reći da mi je pripala muka kad sam otvorila kesu. Pošto sam bila radoznala što je normalno, probala sam stvar odmah ali je i moja garderoba malo poprimila miris. A miris je ne znam šta, ali svakako nije oprano.
2024 12 03
> FridaCathlo: > Kaže opis stanja odlično, nošeno i oprano... Hm... Skoro sam od članice sa većim brojem utisaka kupila božanstvenu stvar, onaj fazon, ja to moram da imam. Opis odlično, pitam šta to znači, ona kaže baš to. Reko ok, valjda neće ništa da fali. I zaista nije. Ali... Miris... Malo je reći da mi je pripala muka kad sam otvorila kesu. Pošto sam bila radoznala što je normalno, probala sam stvar odmah ali je i moja garderoba malo poprimila miris. A miris je ne znam šta, ali svakako nije oprano. Pitanje je gde se te stvari drze, ima ih koji drze po podrumima pa te stvari upiju vlagu i sl. Meni je stizalo svasta, uglavnom miris zaprske ,:) Najgora mi je bila jedna torba od prevrnute koze koja je smrdela na cigarete kao najgora birtija, a jos gore isprskana nekakvim parfemom da se to zamaskira, samo sto se nisam srusila kad sam otvorila paket i "lupio" me taj miris. Evo nakon 2 godine u predsoblju se napokon izluftirala, sad je ok, da me nije kostala 16000 bacila bih je, ovako rekoh da joj dam sansu :')
2024 12 04
> Her_Fashion: > smrdela na cigarete I to sam imala, novo sa etiketom, završilo u kanti, javila joj se nisam a ni ona meni. Svakako mi je miris neoprostiv. I gadan maksimalno. Džabe utisci, lepa firmirana garderoba na profilu... A onda se šokiram kad naiđem na profil sa polovnim stvarima, stanje veoma dobro i u svakom opisu stoji da stvari stižu ispeglane i čiste. To ispeglano manje više, u pakovanju i transportu se pohaba, ali ovo da li je čisto ne sme da se dovodi u pitanje od stvari sa etiketom do onih zadovoljavajućih stanja. 🤷
2024 12 04
Ja jesam perfekcionista. Kad kupujem nesto novo sa etiketom uvek moram da pitam da li je potpuno novo. Neshvatljivo da clanice naznace predmet novo sa etiketom, a predmet je malo nosen. Pa zna se sta je potpuno novo,to znaci da nije uopšte noseno. Jednom obuceno ili par puta ili malo noseno nije novo vec se kategorise veoma dobro ili odlicno.. Dobro ili zadovoljavajuće je nosena stvar koja je sa min znacima koristenja. Iznosene stvari se ne treba prodavati. Realno treba opisati predmet kako bi obe strane bile zadovoljne.
2024 12 05
Slikam sitne nedostatke uz opis, i nudim opciju slanja dodatnih slika ili videa o predmetu. A sto se tice novih stvari, kod mene novo znaci bukvalno novo i nenoseno-ni jednom.
2024 12 16
Ja sam bukvalista. “Novo sa etiketom” zna se šta je (potpuno nova stvar, nikad nosena). “Novo bez etikete” ( licno tumačim isto kao prethodno, samo sto nema etiketu, znaci, takodje nikad nosena), a “veoma dobro” (kacim pod tim svaku nošenu stvar, čak i ako nema oštećenja … a ako ima, naglasim i slikam).
2024 12 16
Eto ja bih kupila i sa rupom majicu koju vec god. trazim, samo da nije iznosena, pun naziv te majice je ''SPIRAL DIRECT 'BRIGHT EYES' 2in1 Ripped WhtBlk Top,Ladies/Girls/Kitten/Cat/Goth'' M/L velicina. Print na majici podseca me na jednu moju pokojnu macu Palcicu.
2025 03 20
1 2