Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Aparat za sisanje tkanine

Pozdrav svim clanicama🤗💕🌺 Zanimaju me Vasa iskustva sa aparatom za sisanje tkanine. Da li je namenjen odredjenoj vrsti tkanine? Moze li ostetiti tkaninu? Da li ga vredi kupiti i koji aparat? Hvala unapred🤗
2024 11 28
Ja imam neki iz Gigatrona, odlican je npr za trenerke i kapute. Sto se dzempera tice i uopste knit odece, mora se voditi racuna. Ako je nit izvucena, a neprimetna, moze je šišanjem odseci i eto problema. Licno sam napravila dve, tri rupe na dzemperu. Svi skoro rade na istom principu, tako da cena i nije nesto presudna, u smislu kvaliteta proizvoda.
2024 11 28
Ja sam naručila sa Temua. Meni je odličan, šišala sam i kapute, džempere, pantalone, dukseve, sve što mi je došlo pod ruku. 😂 Nisam do sad imala nikakav problem sa tkaninom, a odradio je posao, jer sam neke stvari mislila baciti zbog tih čupkica. 😊
2024 11 29
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/398d0cf63450bd3c795e10f9a8b9243b.jpg) Mene zanima da li neko ima iskustva sto se tice ovog aparata?
2024 11 29
I ja imam neki iz Gigatrona Clatronic, i super sam zadovoljna!. Baš je spas, pre toga sam brijačem skidala čupkice, ali ovo je mnogo bezbednije za tkaninu. I verujem da je svaki maltene isti, moj je koštao oko 1000 din pre par godina
2024 11 30
Ja sam kupila u Jysku i bas je kvalitetan, a jeftiniji je od ovih pomenutih i dugo ga bas koristim.
2024 11 30
Ja sam probala vise razlicitih ali mi se najbolje pokazao ovaj iz Jysk-a, cini mi se da je za nijansu kvalitetniji i jaci od ostalih,preporuka.
2024 12 01
Običan muški brijač najbolje radi posao :)
2024 12 03