Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta raditi u ovom slučaju?

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cb7959748483827c11387c711147af24.jpg) Pitala sam da li je prodat, članica odgovara da nije. Nastavak vidite i sami, da li zaslužuje negativnu?
2024 12 01
Naravno da ne zasluzuje
2024 12 01
> ninanica: > Naravno da ne zasluzuje Dakle ja sam sinoc pitala da li je prodat i jutros poslala da se nadjemo, nakon odgovora da nije prodat. Onda se u medjuvremenu javio neko drugi i ja sam izvisila.... Možda ja grešim, ali mene kad neko pita za neki komad, ja uvek prvo proverim da li mi je odgovorio prvi član koji mi je pisao, ako nije, tek onda potvrdjujem dostupnost sledecim kupcima
2024 12 01
Ko zna šta je stvarno u pitanju. Do saradnje nije došlo i ne zaslužuje negativnu.
2024 12 01
> DoliBlack: > Ko zna šta je stvarno u pitanju. Do saradnje nije došlo i ne zaslužuje negativnu. Slažem se
2024 12 01
Da, možda mi je samo previse zao sto sam izgubila komad koji sam zelela... hvala puno na savetima😃
2024 12 01
Možda je primetila neko oštećenje, pa poklonila ili kad je već rekla da se javila osoba koju poznaje, to verovatno nije bilo preko ovog sajta, tako da šta je, tu je. Ne treba se oko garderobe previše nervirati, pun je sajt, biće drugo. 😊
2024 12 01