Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara, upozorenje

> LunaLuBeka: > > ninanica: > > > LunaLuBeka: > > > > makicaca: > > > > > ninanica: > > > > > Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari > > > > Takva osoba vrv nije ni planirala da posalje paket nego je cekala prvu stvar na koju moze da se zakaci da ona ne bi morala da posalje paket zbog reakcije zene koja joj je sa poverenjem uplatila novac. Samo ne znam sa kojim pravom, jer joj je novac uplacen unapred, paket misli da je okej da ne posalje. > > > > Takve clanice treba blokirati a ne prastati im vec koju prevaru. Sram je bilo za 4500din koliko kosta njen obraz. > > > Apsolutno ste u pravu. Pretnji nije ni bilo, moja komunikacija je uvek na profesionalno nivou, o čemu uostalom govore i svi moji pozitvi utisci, a o svemu postoje i screen-ovi dostavljeni adminu. Članica pokušava na neke benigne načine da opravda svoj postupak prevare. > > Bezobrazluk umesto da se uljudno izvini ili sta vec opravda ne slanje paketa ona oplela po vama kao da vi njoj nesto dugujete ..strasno . Iskreno udjem u krpice cisto da procitam forum i neprijatno se iznenadim svaki put bezobrazlukom pojedinih..Dno Dna ..nema dalje > Prestrašno, nečuveno, možete misliti kako sam se osećala, em me je prevarila za novac, em mi navodmo drži pridike oko mog ponašanja i vrhunac negativna ocena, ne znam na osnovu čega?! Novac je uredno primila, obratila sam se za paket u 19:30h da li je poslat, ulogovana ne odgovara, onda sam ostavila rok da vrati novac i završimo i dalje ne pominje paket. Uzas..ali zalosno je sto ce doticna biti samo blokirana od Admina a vi od toga nemate nikakve koristi..na zalost ..iskreno ne razumem to blokiranje ..dzabe i blok ako vi i dalje svoj novac ne mozete da izvucete..mslm mozete ali na finjaka tesko
2024 12 10
> LunaLuBeka: > Čuvajte se, mada više ne znam na koji način, nikada zapravo ne znate ko je sa druge strane, upravo sam dobila i optužbe da preprodajem nešto. Obratiće se ovde i žene sa kojima sam sarađivala, verovali ili ne davno pre 5-6 god sam stekla i divna prijateljstva na sajtu, potpuno je drugačija atmosfera bila i vrv je i meni ovo moralo da se desi. Da ja sam na sajtu nekih 13-14 godina mozda i vise ...iskreno nemam zivaca za ove krpicarke sadasnje..daleko je ovaj sajt sada od onog pre 10 i vise godina . I na Limundu je postalo gnjavaza teska e jedina prednost tamo sto mozes da blokiras likuse sa kojima ne zelis saradnju i milina ..mada nznm sve je postalo nekako bljak bas su se pojedine srozale za sicu lovu ..Ne kazem da je vas novac ili bilo koji otet sica ..daleko od toga ali razumete sta sam htela da kazem
2024 12 10
@ninaica, sve ste u pravu, apsolutno i sve se razumemo, ovo već prevazilazi i novac bilo koji, počinje da me uznemirava nekakvim nebulozama, teška dijagnoza rekla bih.
2024 12 10
Da li te je sramota da laze,ko kaze da ti paket nije poslat?
2024 12 10
> Cilip33: > Da li te je sramota da laze,ko kaze da ti paket nije poslat? Admini su obavesteni o svemu,kao i tebi klasicno preprodavcu koji preti i maltretira ljude.
2024 12 10
> LunaLuBeka: > Godinama sam član sajta, sa vrlo pozitvnim utiscima i saradnjama, u poslednje vreme česta pojava, do sada sam uspešno rešavala, videćemo i za izvesnu Maju Puzović i ekipu 😉 > Moj iznos 4500, uplaćeno unapred, danas je trebao da bude poslat paket, uredno se loguje, odgovora nema, a da imale smo i viber komunikaciju, ni tamo naravno ne odgovara, ali seen-uje sve. > Upozorenje za ostale, admin je naravno obavešten. Obavesti ovde skup o odgovoru od admina. Nastavi da preprodajes stvari.
2024 12 10
> Cilip33: > > Cilip33: > > Da li te je sramota da laze,ko kaze da ti paket nije poslat? > Admini su obavesteni o svemu,kao i tebi klasicno preprodavcu koji preti i maltretira ljude. Dobro veče , Baš lepo od Vas što ste se oglasili . Kojim povodom ste se obratili administratoru sajta ? Koja su Vaša prava narušena ? Kako ste prevareni i od koga ? Prosledite članici broj pošiljke tog poslatog paketa ,upravo onako i onim putem kojim je ona Vas obavestila o izvršenoj uplati novca na Vaš račun . I slobodno ,bez brige možete i putem Vibera i porukom na sajtu ,obzirom da ste obe vrste komunikacije svojevoljno prihvatili . Srdačno Vas pozdravljam u iščekivanju Vašeg odgovora .
2024 12 10
> Cilip33: > > Cilip33: > > Da li te je sramota da laze,ko kaze da ti paket nije poslat? > Admini su obavesteni o svemu,kao i tebi klasicno preprodavcu koji preti i maltretira ljude. Hahaha, očemu govore moji ostali utisci i saradnje, hvala.
2024 12 10
> Cilip33: > Da li te je sramota da laze,ko kaze da ti paket nije poslat? Pa gde je raj br pošiljke koje smo dogovorile tkđ da bude poslat?
2024 12 10
> LunaLuBeka: > > Cilip33: > > Da li te je sramota da laze,ko kaze da ti paket nije poslat? > Pa gde je raj br pošiljke koje smo dogovorile tkđ da bude poslat? Okaci sliku kada dobijes poslijku ,a ponesi i u policiju. Kako rece imas tamo veze ,pa cu ja da vidim
2024 12 10
Ja pominjala da imam veze u mupu nisam, koliko vas komunicira? Takav utisak stičem, sad da li si bipolarna ili vas je zaista više utvđivaće stručna lica.
2024 12 10
Zaboravila si da okacis prepisku,gde mi pretis i maltretiras
2024 12 10
.
2024 12 10
1 2