Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevara, upozorenje

Godinama sam član sajta, sa vrlo pozitvnim utiscima i saradnjama, u poslednje vreme česta pojava, do sada sam uspešno rešavala, videćemo i za izvesnu Maju Puzović i ekipu 😉 Moj iznos 4500, uplaćeno unapred, danas je trebao da bude poslat paket, uredno se loguje, odgovora nema, a da imale smo i viber komunikaciju, ni tamo naravno ne odgovara, ali seen-uje sve. Upozorenje za ostale, admin je naravno obavešten.
2024 12 09
.
2024 12 09
Profil je cilip33, neće da mi ubaci screen, niti link profila.
2024 12 09
mojekrpice.rs/cilip33-339664
2024 12 10
Meni ja stvarno zao sto ste osteceni,ali zar vam nije palo na pamet da pogledate utiske pre slanja novca?
2024 12 10
> emilyy: > mojekrpice.rs/cilip33-339664 Hvalaaaa
2024 12 10
> lovesilver: > Meni ja stvarno zao sto ste osteceni,ali zar vam nije palo na pamet da pogledate utiske pre slanja novca? Naravno, pa član sam toliko dugo i bavim se vrlo ozbiljnim poslom, jedan negativan se ticao navodnog nesporazuma oko ličnog preuzimanja, a drugi mi je bio pomalo nejasan. Dešavalo se da sarađujem sa članicama koje imaju po jedan ili dva negativna i koje su bivale vrlo korektne (podvuče se greška svakome zar ne), ali može biti da ste u pravu i da sam ispala naivna.
2024 12 10
Zamislite, dobila sam i negativnu od članice, koji je to nivo bezobrazluka! Posle 345 divnih saradnji i utisaka, gde sam uglavnom kupac, kod nje je moj novac, paketa naravno nema, ali se drznula da da negativnu, nečuveno!
2024 12 10
Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari
2024 12 10
> ninanica: > Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari Takva osoba vrv nije ni planirala da posalje paket nego je cekala prvu stvar na koju moze da se zakaci da ona ne bi morala da posalje paket zbog reakcije zene koja joj je sa poverenjem uplatila novac. Samo ne znam sa kojim pravom, jer joj je novac uplacen unapred, paket misli da je okej da ne posalje. Takve clanice treba blokirati a ne prastati im vec koju prevaru. Sram je bilo za 4500din koliko kosta njen obraz.
2024 12 10
> ninanica: > Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari Upravo, ali ovo je osmišljeno. Baš zato će reagovati nadležne institucije, gde će imati priliku da iskoristi svoj bogati vokabular, oni baš vole da ćaskaju sa sitnim prevarantima. Imam sumnju da ima više profila, što se opet da utvrditi.
2024 12 10
> makicaca: > > ninanica: > > Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari > Takva osoba vrv nije ni planirala da posalje paket nego je cekala prvu stvar na koju moze da se zakaci da ona ne bi morala da posalje paket zbog reakcije zene koja joj je sa poverenjem uplatila novac. Samo ne znam sa kojim pravom, jer joj je novac uplacen unapred, paket misli da je okej da ne posalje. > Takve clanice treba blokirati a ne prastati im vec koju prevaru. Sram je bilo za 4500din koliko kosta njen obraz. Apsolutno ste u pravu. Pretnji nije ni bilo, moja komunikacija je uvek na profesionalno nivou, o čemu uostalom govore i svi moji pozitvi utisci, a o svemu postoje i screen-ovi dostavljeni adminu. Članica pokušava na neke benigne načine da opravda svoj postupak prevare.
2024 12 10
> LunaLuBeka: > > makicaca: > > > ninanica: > > > Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari > > Takva osoba vrv nije ni planirala da posalje paket nego je cekala prvu stvar na koju moze da se zakaci da ona ne bi morala da posalje paket zbog reakcije zene koja joj je sa poverenjem uplatila novac. Samo ne znam sa kojim pravom, jer joj je novac uplacen unapred, paket misli da je okej da ne posalje. > > Takve clanice treba blokirati a ne prastati im vec koju prevaru. Sram je bilo za 4500din koliko kosta njen obraz. > Apsolutno ste u pravu. Pretnji nije ni bilo, moja komunikacija je uvek na profesionalno nivou, o čemu uostalom govore i svi moji pozitvi utisci, a o svemu postoje i screen-ovi dostavljeni adminu. Članica pokušava na neke benigne načine da opravda svoj postupak prevare. Bezobrazluk umesto da se uljudno izvini ili sta vec opravda ne slanje paketa ona oplela po vama kao da vi njoj nesto dugujete ..strasno . Iskreno udjem u krpice cisto da procitam forum i neprijatno se iznenadim svaki put bezobrazlukom pojedinih..Dno Dna ..nema dalje
2024 12 10
> ninanica: > > LunaLuBeka: > > > makicaca: > > > > ninanica: > > > > Umesto da vam posalje paket koji je uredno placen unapred ona ima obraza da komentarise i ostavlja negativne ocene ..lutko dobila si pare posalji robu ne vidim cemu komentari > > > Takva osoba vrv nije ni planirala da posalje paket nego je cekala prvu stvar na koju moze da se zakaci da ona ne bi morala da posalje paket zbog reakcije zene koja joj je sa poverenjem uplatila novac. Samo ne znam sa kojim pravom, jer joj je novac uplacen unapred, paket misli da je okej da ne posalje. > > > Takve clanice treba blokirati a ne prastati im vec koju prevaru. Sram je bilo za 4500din koliko kosta njen obraz. > > Apsolutno ste u pravu. Pretnji nije ni bilo, moja komunikacija je uvek na profesionalno nivou, o čemu uostalom govore i svi moji pozitvi utisci, a o svemu postoje i screen-ovi dostavljeni adminu. Članica pokušava na neke benigne načine da opravda svoj postupak prevare. > Bezobrazluk umesto da se uljudno izvini ili sta vec opravda ne slanje paketa ona oplela po vama kao da vi njoj nesto dugujete ..strasno . Iskreno udjem u krpice cisto da procitam forum i neprijatno se iznenadim svaki put bezobrazlukom pojedinih..Dno Dna ..nema dalje Prestrašno, nečuveno, možete misliti kako sam se osećala, em me je prevarila za novac, em mi navodmo drži pridike oko mog ponašanja i vrhunac negativna ocena, ne znam na osnovu čega?! Novac je uredno primila, obratila sam se za paket u 19:30h da li je poslat, ulogovana ne odgovara, onda sam ostavila rok da vrati novac i završimo i dalje ne pominje paket.
2024 12 10
Čuvajte se, mada više ne znam na koji način, nikada zapravo ne znate ko je sa druge strane, upravo sam dobila i optužbe da preprodajem nešto. Obratiće se ovde i žene sa kojima sam sarađivala, verovali ili ne davno pre 5-6 god sam stekla i divna prijateljstva na sajtu, potpuno je drugačija atmosfera bila i vrv je i meni ovo moralo da se desi.
2024 12 10
1 2