Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Nov na mojeKrpice

Postavio sam par oglasa i dobio poruku da je neko kupio jaknu; Bhorse 👋 Mojekrpice | Imamo odlične vijesti! 🎉 Vaša prodaja je uspješno završena. Kupac je kupio vašu narudžbu putem Posta i već ju je platio, uključujući troškove dostave. Proizvod je sada spreman za slanje. ✔️ Molimo, učinite sljedeće kako biste dobili novac za proizvod: 📨 Idite na poveznicu da biste skenirali QR kod i potvrdite transakciju: 🧾 Uklonite oglas nakon uspješnog primitka sredstava. 📩 Pošaljite proizvod nakon uspješnog primitka uplate. 📱 Kako biste dobili uplatu za vaš proizvod, idite na poveznicu i ispunite obrazac u sljedećih 30 minuta. Slijedite ovu poveznicu i upute korisničke podrške, i dobit ćete novac za proizvod. 🙍‍♀️ Podaci kupca: Ime: .................................................... (Ova poruka je automatska) Zahvaljujemo vam na korištenju naše stranice! S poštovanjem, tim Mojekrpice ❤️ Ne znam kako ovo funkcionise. Izgubio sam viza karticu i sada momentalno imam samo Dina. Probao sam sa Dina ali mi kazu da nije podrzana. godinama sam na Kp i Limundno.. I za ovako nesto jos nisam cuo! bio bi zahvalan ako neko moze da mi objasni!
2024 12 12
To je prevara.
2024 12 12
I meni je odmah bilo sumnjivo ali stize preko sajta MojeKrpice?! Kontaktirao sam ih ali niko ne odgovara!
2024 12 12
Nista ne otvarajte, samo ignorisite. Klasicna prevara.
2024 12 12
Iznenadjen sam iako vec prodajem desetinu godina preko Kp i druge sajtove za prodaju i nikad nisam imao takav slucaj. Ovde sam nov, pa ramisljam mozda su nesto novo uveli za zastitu kupaca. Naravno da ima prevara ili pokusaja, svugda, ali na ovim sajtovima sam odmah obavesten i mogu lako da ih kontaktiram pozivom!
2024 12 12
> Bgnovibeograd: > Iznenadjen sam iako vec prodajem desetinu godina preko Kp i druge sajtove za prodaju i nikad nisam imao takav slucaj. Ovde sam nov, pa ramisljam mozda su nesto novo uveli za zastitu kupaca. Naravno da ima prevara ili pokusaja, svugda, ali na ovim sajtovima sam odmah obavesten i mogu lako da ih kontaktiram pozivom! Pa čim traže podatke sa kartice ili vas navode na link to su znaci prevare. Ni jedan sajt ne može to da traži, pogotovo ne neko od članova..
2024 12 13