Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Slobodno vreme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Ekipa za skijanje

Zdravo svima! Skijam već neko vreme, ali imam problem što nemam društvo za skijanje. Volela bih da nađem ekipu ili neku grupu kojoj bih se mogla priključiti, kako bih izbegla skijanje sama. Da li možda znate za neko udruženje, organizaciju, ili grupu skijaša koja se okuplja i zajedno ide na planine? Takođe, ako ima nekoga ovde na forumu ko je u sličnoj situaciji, ili bi želeo da se udružimo i zajedno idemo na neku planinu, slobodno mi pišite. Otvorena sam za dogovor i nove avanture na stazi! Hvala unapred i radujem se svakom predlogu ili inicijativi!
2024 12 15
Moj brat redovno skija sa 'Ski manijacima', on doduše ima ekipu ali mislim da su oni,kao, udruženje zaljubljenika u skijanje pa možda da se kod njih raspitate da li prave grupe od pojedinaca ili kako to već ide....
2024 12 15
> supergaga: > Moj brat redovno skija sa 'Ski manijacima', on doduše ima ekipu ali mislim da su oni,kao, udruženje zaljubljenika u skijanje pa možda da se kod njih raspitate da li prave grupe od pojedinaca ili kako to već ide.... Nasla sam na instagramu. Hvala na informaciji 💗
2024 12 16
> Solena: > > supergaga: > > Moj brat redovno skija sa 'Ski manijacima', on doduše ima ekipu ali mislim da su oni,kao, udruženje zaljubljenika u skijanje pa možda da se kod njih raspitate da li prave grupe od pojedinaca ili kako to već ide.... > Nasla sam na instagramu. Hvala na informaciji 💗 👍😊
2024 12 16
da, ski manijaci :")
2025 02 12
> Solena: > Zdravo svima! > Skijam već neko vreme, ali imam problem što nemam društvo za skijanje. Volela bih da nađem ekipu ili neku grupu kojoj bih se mogla priključiti, kako bih izbegla skijanje sama. Da li možda znate za neko udruženje, organizaciju, ili grupu skijaša koja se okuplja i zajedno ide na planine? > Takođe, ako ima nekoga ovde na forumu ko je u sličnoj situaciji, ili bi želeo da se udružimo i zajedno idemo na neku planinu, slobodno mi pišite. Otvorena sam za dogovor i nove avanture na stazi! > Hvala unapred i radujem se svakom predlogu ili inicijativi! Zdravo. Mozda ne bi bilo lose napraviti temu na forumu ili grupu za putovanja? Spa vikendi, ski vikendi, ture po regionu i slicno. Skupi se troje, cetvoro ljudi, podele se troskovi, ostanu lepe uspomene ;)
2026 02 09