Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Imam jedno pitanje…..

> Her_Fashion: > Spustam cene, ali nekad bas preteruju. Tipa prodavala sam Zara bomber jaknu za 2500, spustila na 2000 i na to sam dobila komentar "Jel moze za 1000?". > Takodje ne volim kad me ispituju milion stvari i nakon svih mogucih odgovora pitaju za nizu cenu, to se valjda pita prvo, ovako ispada da hoce da me izmore pa da spustim cenu od muke 😅 > Skoro sam dobila ponudu da 2 torbe od 4-5 hiljada (moja cena, placene su vise), prodam za 5000 (znaci jedna gratis), stvarno neki ljudi uopste nisu realni. :') istu situaciju sam imala skoro, pitanja, pitanja, mere, slike i tek na kraju cena x-) Oko cene se prvo dogovoris pa tek onda postavljas pitanja, ako cena odgovara, a ne obrnuto. Isto mislim da igraju na tu kartu da izmore pitanjima kako bi na kraju prodavac pristao na nizu cenu kad se vec iscimao da slika, meri i dubi na glavi. Imala sam i situaciju da me pitaju za dodatne slike i kada ih pitam sta zele da uslikam, tj. sta se ne vidi na mojim slikama, a oni zele da vide da bih se fokusirala na to i poslala sto bolje slike, dobijem muk. :')
2024 12 28
> Esprit21: > > Her_Fashion: > > Spustam cene, ali nekad bas preteruju. Tipa prodavala sam Zara bomber jaknu za 2500, spustila na 2000 i na to sam dobila komentar "Jel moze za 1000?". > > Takodje ne volim kad me ispituju milion stvari i nakon svih mogucih odgovora pitaju za nizu cenu, to se valjda pita prvo, ovako ispada da hoce da me izmore pa da spustim cenu od muke 😅 > > Skoro sam dobila ponudu da 2 torbe od 4-5 hiljada (moja cena, placene su vise), prodam za 5000 (znaci jedna gratis), stvarno neki ljudi uopste nisu realni. > :') istu situaciju sam imala skoro, pitanja, pitanja, mere, slike i tek na kraju cena x-) > Oko cene se prvo dogovoris pa tek onda postavljas pitanja, ako cena odgovara, a ne obrnuto. Isto mislim da igraju na tu kartu da izmore pitanjima kako bi na kraju prodavac pristao na nizu cenu kad se vec iscimao da slika, meri i dubi na glavi. > Imala sam i situaciju da me pitaju za dodatne slike i kada ih pitam sta zele da uslikam, tj. sta se ne vidi na mojim slikama, a oni zele da vide da bih se fokusirala na to i poslala sto bolje slike, dobijem muk. :') Tih sto samo traze slike i snimke prvo ti izgnjavis a kakve bi slike hteli, da vidis dal uopste odgovaraju, mali milion sam ih imala da samo posalju bilion zahteva i nikad ne odgovore. Da mi je da vidim takvu osobu uzivo sta im je u glavi.
2024 12 28
Meni se skoro desilo tako, devojka pita za mere, pa slike, jedna jakna pa druga jakna, u nedogled. Meni nešto bilo poznato ime i proverim svoju "crnu listu" i eto nje na listi 🤣 Isti razlog, pitanja pa magla, ni hvala nije rekla. Nažalost proverila sam listu tek kad sam se iscimala oko mera i slika. 😏
2024 12 28
Da nikako ne ispadne da branim doticne koje na 5000 pitaju jel moze za 1000-2000... postoji malo objasnjenje za to. Ali iako postoji,opet to nije opravdanje za toliku nepristojnost. Naime,evo iz mojih iskustava- znate one poruke,kad imate omiljen predmet pa vam clanica predlozi popust za taj predmet? To moze biti 5, 10, 50.. a moze biti i 80! Verujte! Desilo mi se bas dosta puta,poslednji put pre par dana. Ali ne tek tako. Na primer stoji cena,5000. Pita devojka hej da li si zainterosovana? E sad meni neprijatno,jer imam bar 50 drugih krpica koje bih pre uzela od te haljine od 5k pa cak i da je 4k,i onda ljubazno se izvinim,jer nisam planirala,nisam pri parama i da cu se javiti uskoro ako popust bude vazio,bla bla... i devojka kaze pa koliko mozes? Ja kazem dzaba koliko ja mogu kad na kartici imam 1200 din. I ona mrtva ladna kaze moze jer,selidba,beba,otarasavanje viska,dobila na poklon itd.. ja odem na profil,ocekivajuci 4 utiska a od toga 3 negativna,kad ono 300+ ! Ja u soku! I tako dobih haljinu za 1200 za koju pouzdano znam da je u radnji bila 7500 nepunu godinu ranije. Ovo je samo jedan primer,a bilo je slicnih puno. Iako neki prodavci sami daju,ili pristaju na veliki popust,i dalje je malo bezobrazno traziti veliki popust.
2024 12 29
Spustam naravno, ali najjace su one sto pitaju jel moze za toliko i toliko kazem moze i one se nikad vise ne jave xD
2024 12 29
> lovesilver: > Da nikako ne ispadne da branim doticne koje na 5000 pitaju jel moze za 1000-2000... postoji malo objasnjenje za to. Ali iako postoji,opet to nije opravdanje za toliku nepristojnost. > Naime,evo iz mojih iskustava- znate one poruke,kad imate omiljen predmet pa vam clanica predlozi popust za taj predmet? To moze biti 5, 10, 50.. a moze biti i 80! Verujte! Desilo mi se bas dosta puta,poslednji put pre par dana. Ali ne tek tako. Na primer stoji cena,5000. Pita devojka hej da li si zainterosovana? E sad meni neprijatno,jer imam bar 50 drugih krpica koje bih pre uzela od te haljine od 5k pa cak i da je 4k,i onda ljubazno se izvinim,jer nisam planirala,nisam pri parama i da cu se javiti uskoro ako popust bude vazio,bla bla... i devojka kaze pa koliko mozes? Ja kazem dzaba koliko ja mogu kad na kartici imam 1200 din. I ona mrtva ladna kaze moze jer,selidba,beba,otarasavanje viska,dobila na poklon itd.. ja odem na profil,ocekivajuci 4 utiska a od toga 3 negativna,kad ono 300+ ! Ja u soku! I tako dobih haljinu za 1200 za koju pouzdano znam da je u radnji bila 7500 nepunu godinu ranije. Ovo je samo jedan primer,a bilo je slicnih puno. > Iako neki prodavci sami daju,ili pristaju na veliki popust,i dalje je malo bezobrazno traziti veliki popust. Razumem sto je prodaja stvar za 1200 din, jer i sama navodi da joj je cilj da se stvari resi, a ne da zaradi. Licno sam ja tako dosta puta radila pa i sada. Jer kad imate 100 stvari koje necete vise nositi bolje i po simbolicnoj ceni prodati sve odjednom (sto na kraju lepa cifra ispadne) , nego da stoji godinama da ceka kupca… Jedino sto me bas bas nervira to je kad napisu posle “jaoo pa sad na stvar od 1000 din moram postarinu 300” Paa brateee 😅 onda sam mogla da ne spustim cenu nego da ostane 2500 pa da onda lakse “prezalis postarinu” Ako ti se vec salje dobar predmet po odlicnoj ceni, ne vidim problem platiti postarinu i 600 dinara iskreno. ako i sam znas da predmet vredi dosta vise… Ali ko ce svima ugoditi…
2024 12 29
Niko ovde ne voli postarinu,pogotovo sad kad je poskupela ovoliko. Evo ja prva! Ali brate... oces snizenje 50% pa i postarinu? Ako moze i rucak za dva dana! Cesto se desava da se raspitujem za predmet i prodavac sam ponudi da plati postarinu. Neretko bude mali popust i besplatna postarina. Ali kad se dobije veci popust,i kuka za postarinu... neka granica pristojnosti mora da postoji.
2024 12 30
> lovesilver: > Niko ovde ne voli postarinu,pogotovo sad kad je poskupela ovoliko. Evo ja prva! Ali brate... oces snizenje 50% pa i postarinu? Ako moze i rucak za dva dana! > Cesto se desava da se raspitujem za predmet i prodavac sam ponudi da plati postarinu. Neretko bude mali popust i besplatna postarina. Ali kad se dobije veci popust,i kuka za postarinu... neka granica pristojnosti mora da postoji. Slazem se u potpunosti. Postavila sam cizme 5000 din original guess top stanje sve, imala racun od njih 15000 din. Javi se, sve top sve pristaje, pita jel moze za 4000din Reko moze Posle dva dana, a ne isplati mi se da placam post express jos 500 dinara na 4000din, ajde da su 10000 pa i da im dam E too kad sam cula, sve mi je bilo jasnoo 😂
2025 01 01
Mene upravo jedna dva dana izvozala te za kaput te za jaknu te pantalone te bodi pa kolika bi cena bila za sve to, ja kažem najnižu cenu jer mi je cilj da napravim mesta za stvari koje zapravo nosim, onda opet dimenzije i mere iako sam joj već sve to merila i slala i slikala, pa onda neće ni pantalone ni kaput nego cena za jaknu i bodi, da bi na kraju odustala. Mislim da ovde neki namerno napinju kad vide opis profila "ne postavljate glupa pitanja". Ovo "ako moze ručak za dva dana" mi je hit 😂 ljudi su prosto postali mnogo bezobrazni i ako nešto što vredi 2000 ponudite za 1000 oni ipak neće uzeti jer misle da su mogli da dobiju i za 500. Iskreno draži su mi i ovi koji ispare nego ovi što ubijaju u pojam sa pitanjima i sve kao uzimaju uzimaju i na kraju ništa.
2025 01 05
> TaniaMani: > Zene, da li spustate cene kada vas neko pita? Ja evo ne znam, meni niko nikad nece da spusti ma ni za postarinu… Godinama prodajem, retko, ali bas retko se desi da ne spustim cenu, to je recimo stavim 1000 din i napisem vec snizeno, i neko dodje i pita me jel moze za 500, ili na primer stavim nesto 2500, i neko mi napise jel moze za 1000. Jakne, skuplje stvari uvek snizim pa i po 1000, 1500din. Mozda mi je jedna clanica snizila 200 din jednom za postarinu, i niko vise…😅 Ja definitivno spustam cene, mozda za nesto manji iznos nego Vi, ali svakako spustam…
2025 01 17
Ja spustam i uglavnom mi je ok dogovor oko cene jer mi je to bolje nego da mi stvar zauzima prostor i pitati i za dosta nizu mi stvarno nekad nije problem ali mi se nekada i desavalo da spustim cenu na tu koju bi oni i da ipak ne kupe,a naravno pre toga ispituju i traze dodatne slike :')
2025 01 21
Isto, ja sam htela da prodam kao novu jaknu, kaput i bodi za 5500 i to joj opet bilo mnogo, pa samo jakna i bodi za 4500 joj opet ne odgovara i to posle 3 dana merenja dugmića i dopisivanja u nedogled. Bezobrazluk.
2025 01 22
> LalaTy: > Isto, ja sam htela da prodam kao novu jaknu, kaput i bodi za 5500 i to joj opet bilo mnogo, pa samo jakna i bodi za 4500 joj opet ne odgovara i to posle 3 dana merenja dugmića i dopisivanja u nedogled. Bezobrazluk. Upravo imam slicnu situaciju 😅😅😅
2025 01 22
Uvek spustim cenu! Ovo je sajt polovne odeće i fer je da nekada i jedni drugima učinimo i obradujemo jedni druge većim popustom. Zaista niko neće propasti ili profitirati ako odvali cenu na neku stvar i drzi se slepo toga da neće da spusti istu. Na kraju krajeva drage devojke to su samo krpice koje su tu da nam učine malo "radosti" ne treba se za njih vezivati kao nesto sto ima svoju procenjenu vrednost :) Eto ja tako mislim :)
2025 03 07
1 2