Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Imam jedno pitanje…..

Zene, da li spustate cene kada vas neko pita? Ja evo ne znam, meni niko nikad nece da spusti ma ni za postarinu… Godinama prodajem, retko, ali bas retko se desi da ne spustim cenu, to je recimo stavim 1000 din i napisem vec snizeno, i neko dodje i pita me jel moze za 500, ili na primer stavim nesto 2500, i neko mi napise jel moze za 1000. Jakne, skuplje stvari uvek snizim pa i po 1000, 1500din. Mozda mi je jedna clanica snizila 200 din jednom za postarinu, i niko vise…😅
2024 12 27
Spustam cene ali koliko god da spustim malo im je ...Uvek spustim po 1000..a nekad i vise ali i to je malo. Ovaj sajt je otisao u .....
2024 12 27
Spustam cene svaki put a i sama ponudim popust🤗 Meni nikad niko nije ponudio popust🙁
2024 12 27
Sigurno da se uvek moze spustiti cena na svaki predmet, ali ako je vec snizen, onda bi i to trebalo biti dovoljno.
2024 12 27
Spustam često . Ima divnih clanica ali ima i onih koje posle gomile poruka se ne udostoje da ostave ocenu ili jave da su preuzele posiljku. Za artikle koje sam papreno platila mogu minimalno da snizim jer je vec u prodaji pristojna cena
2024 12 27
Ja spuštam isto, zavisi koji predmet je u pitanju. Nekad dam dve stvari po ceni jedne, nekad spustim za visinu poštarine, nekad prodam po ceni koju članica ponudi. Nemam puno takvih upita, iako često napišem na forumu u 'Rasprodaje' da članice ponude svoje cene za stvari. Mislim da je nerealno tražiti od nekoga npr. da proda stvar koju ceni 2500 za 500 dinara, ali neki razumni predlozi su prihvatljivi. Tako da, ako je neko zainteresovan za moje stvari, neka mi slobodno piše, dogovaramo se. 😊
2024 12 27
I ja isto uvek spustim cenu, cak kad mi je u cilju da prodam pitam koliko kupac može da ponudi 😊 Svi bismo da se rešimo viška stvari tako da ne vidim sto se ne bi izašlo u susret... pozz
2024 12 27
Spustam kad god me pitaju, jer necu propasti za par stotina, al zato meni niko, pre par godina bi, u zadnjih par meseci sam vise puta kupovala po par hiljada, makar za ptt da mi smanje.
2024 12 27
Zavisi. Ako me neko odmah na pocetku pita, npr sa 2500 na 2000, onda da. Ako neko pita sa 2500 na 1000, onda ne. I takodje, ako me neko gnjavi 5 dana sa 785 razlicitih pitanja za razlicite mere, slike, snimke, da se 50 puta penjem na sprat do sobe, otvaram kutije, izvlacim stvar, vracam nazad, pakujem nazad itd. i onda na kraju trazi popust sa 300 na 200, onda ne dajem popust :D
2024 12 27
Otkad mi samo gube vreme pitanjima o popustu, rezervacijama posle kojih se ne jave a imaju 100+ utisaka, gnjave sa ličnim preuzimanjima na kojima se ne pojave i sl. više ne korigujem cene. Možda bih za neke skuplje artikle. Za ostalo sam rešila da je to moja ponuda i da mi nije o glavu da se uguravam da prodam po svaku cenu. Naročito nakon toga kad mi je za artikal od 20000 rečeno da je cena fiksna i kad sam za kupovinu u vrednosti od 5700 dobila popust od celih 100 din...E tada sam rešila da nema smisla.
2024 12 27
Ja sam bas puno puta dobila popust! Po neki put pitam sama,ljubazno naravno,pogotovo ako bih uzela vise stvarcica i kad mi se nesto bas mnogo svidi a nisam pri parama. Takodje,ako mislim da je za predmet normalna cena,ili bas niska,onda i ne pitam! Ako ne moze popust,ljubazno se zahvalim,bez da se taj neko ne oseti neprijatno sto mi nije dao popust. Za sve ove godine na sajtu,samo jedna clanica je odreagovala uzasno i bezobrazno,i to cu dugo pamtiti. Ja sam ovde ranije prodavala,i bezmalo svaki put sam dala popust,i posebno sam volela da ubacim pokloncic. A secam se da sam prodavala nov predmet sa etiketom za 3000, koji u radnji kosta 4000,plus radnja nema u Srbiji,i devojka opusteno pita jel moze za 1000. Ok.
2024 12 28
Ja uvek spustim cene i prihvatam kad kupac predlozi,naravno razumnu cenu...one skuplje predmete mogu da spustim u vrednosti ptt-a,ali obicno navedem da ja placam ptt za te skuplje stvari...desavalo mi se da i meni spuste...ima ovde clanica koje su razumne a ima i onih sto prodaju predmet po skoro duplo vecoj ceni nego u prodavnici...
2024 12 28
Ja nikada tako nisam pitala,kako ste sve vi ovde navele 😅 ja samo pitam, da li je cena konačna. Ili ništa, zavisi šta piše u opisu predmeta i profila. Ako piše ne pitajte za popust, maksimalno je sniženo, ok, to je to. A dok sam bila prodavac ovde (vrlo kratko je to trajalo, jer mi nije išlo), imala sam par novih stvarčica sa etiketom. Konkretno, Manual kožni novčanik. 4000, fiksno, naglašeno. Ne znam koliko se javilo sa: ej jel može za 2500,za 2000...najžešća mi je bila poslednja koja je napisala, ja imam 1500 i to je to kao. Meni je to bila kap u već punoj čaši, i trenutak koji je doveo do toga da sve obrišem i opet ovde budem samo kupac. 🤷
2024 12 28
Spustam cene, ali nekad bas preteruju. Tipa prodavala sam Zara bomber jaknu za 2500, spustila na 2000 i na to sam dobila komentar "Jel moze za 1000?". Takodje ne volim kad me ispituju milion stvari i nakon svih mogucih odgovora pitaju za nizu cenu, to se valjda pita prvo, ovako ispada da hoce da me izmore pa da spustim cenu od muke 😅 Skoro sam dobila ponudu da 2 torbe od 4-5 hiljada (moja cena, placene su vise), prodam za 5000 (znaci jedna gratis), stvarno neki ljudi uopste nisu realni.
2024 12 28
Sada kad citam iskustva drugih, nisam ni znala da neko hoce toliko da spusti, ja sam mislila da je to obicno par stotina, bar ptt ili slicno, ne po hiljadu 2 :') , al da pitam jel moze za toliko konkretno , nikad. Kad god pitam ostavljam prodavcu ako zeli da sam odredi koliko.
2024 12 28
1 2