Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Obavestenje-upozorenje

Nisam sigurna ali moguce da je neki bolesnik ili sta vec. Usla sam u profil nikakvih ocena niti ista. A pise mi ovako. Evo prepiske. Ne znam jel pisao jos nekom ali cisto da upozorim. Nisam htela dalje da komuniciram.
2025 01 02
Ne znam sta je ovo sa sajtom. Kako su menjali ne mogu nikako sliku da stavim u post. Ne znam sto su menjali samo gore napravili. Evo sad hocu da ubacim nece. Samo tekst. Profil je m_lukic Pisao mi da li imam iznosenu obucu da placa i 5000 hiljada ako treba mozda neki bolesnik.
2025 01 02
Samo ignoriši.
2025 01 03
Ja malopre naidjoh na profil koji nudi nosen ves, sami birate boju i vreme nosenja .............Ahhaha
2025 01 03
> Zlatana: > Ja malopre naidjoh na profil koji nudi nosen ves, sami birate boju i vreme nosenja .............Ahhaha Bolesnici. Imala sam i takvih koji traze nosen ves kad sam prodavala nov sa etiketom. Svakavih budala ima.
2025 01 04
> SuzanaT89: > > Zlatana: > > Ja malopre naidjoh na profil koji nudi nosen ves, sami birate boju i vreme nosenja .............Ahhaha > Bolesnici. Imala sam i takvih koji traze nosen ves kad sam prodavala nov sa etiketom. Svakavih budala ima. Ma uzas........
2025 01 04
Na KP, dobila sam poruku da posaljem slike kako mi stoji cipkani brus, hoce covek da vidi. Meni se cini da i na MK i na KP, retko ko kupuje. Ili su perverznjaci ili preprodavci, a kupci koji kupuju za sebe kupuju uglavnom od preprodavaca, jer oni imaju gomilu robe, bez obzira sto su im cene prenaduvane.(malo sam prosirila pricu, izvinjavam se)
2025 01 05
Mene jednom na kp neka budala toliko izvredjala da sam se krstila,jer nisam htela da mu prodam nesto iz vise razloga. U pitanju je bila neka profesionalna klavijatura kojoj sam ja stavila cenu kako bi trebalo da se ceni polovna stvar, on mi je nudio tri puta manje od cene i svasta nesto mu nije odgovaralo i kad sam rekla da mi ne odgovara da mu prodam, krenule su psovke i vredjanja i kako nikada necu da prodam to jer ce on da *objavi* kako je moj predmet neispravan,hahahh Boze me sacuvaj. x-) Ja prijavim kp timu sa sve slikama prepiske i oni ga blokiraju nije proslo ni pola sata,a ja prodam klavijaturu odmah posle dva dana jednom divnom clanu,dosli su licno da preuzmu. Tako da,ima svega...
2025 01 05
> Zlatana: > Mene jednom na kp neka budala toliko izvredjala da sam se krstila,jer nisam htela da mu prodam nesto iz vise razloga. U pitanju je bila neka profesionalna klavijatura kojoj sam ja stavila cenu kako bi trebalo da se ceni polovna stvar, on mi je nudio tri puta manje od cene i svasta nesto mu nije odgovaralo i kad sam rekla da mi ne odgovara da mu prodam, krenule su psovke i vredjanja i kako nikada necu da prodam to jer ce on da *objavi* kako je moj predmet neispravan,hahahh Boze me sacuvaj. x-) > Ja prijavim kp timu sa sve slikama prepiske i oni ga blokiraju nije proslo ni pola sata,a ja prodam klavijaturu odmah posle dva dana jednom divnom clanu,dosli su licno da preuzmu. > Tako da,ima svega... To super funkcioniše na KP. Mene pitao jednom neko koliko je kratka suknjica za devojčice i da li se vidi guza i da li imam slike deteta u kupaćem kostimu. Prijavila i blokiran u roku od 2 sata. Ovde.....
2025 01 05