Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li se jos neko desava ili...

Zdravo svima! Vec neko vreme,ne znam tacno koliko,mozda 15ak dana gore-dole,ne stize mi obavestenje da mi je stigao mejl da imam poruku sa krpica. Kad udjem na gmail-mejl je tu,ali mi ne stize obavestenje. Nista nisam podesavala,cackala poslednjih mesec dana,sad sam probala da vidim sta je problem,ali sve regularno izgleda. Da li se jos nekom desilo? Da vidim da li je do sajta,iako mi deluje neligicno,vise zvuci da je do mog telefona.. ali otkud znam.. sajt vec dugo jako lose radi,pa me ne bi iznenadilo iako nema logike. Da spomenem da mi kod svih drugih mejlova uredno stize obavestenje,samo ne sa krpica.
2025 01 05
Isto!!!!! :( Ceo sajt baguje, ni slike na forumu ne mogu da se dodaju...
2025 01 05
Hvala!!! Ne znam sto nisam ranije pitala,lomim glavu danima i ne znam sta nisam pokusala u podesavanjima poslednja 3-4 dana! Sto se mog koriscenja sajta tice,primecujem da slike ne mogu da se ubace na forum,u poruku i na utisak. I ono sto kod mene ne funkcionise su novi predmeti. Ranije sam redovno listala nove predmete,vec mesecima mi je to nemoguce! Nema sanse da prebaci na drugu stranu! Cak i ako prebaci to je pola sata! Odustala sam odavno. Pretraga mi radi normalno. Ali ovo sad sa obavestenjem za mejl je uzasno. Cak i ne znam kako je to moguce??
2025 01 05
Ne stižu mejlovi sa “Krpica” već duže vreme. Polako otkazuje jedna po jedna funkcija…rasulo…😩
2025 01 05
Bas sam dugo na sajtu, uzivala da kupujem i prodajem, sada je uzas. Kvalitet odece generalno svuda jako los, preskupi komadi i precenjeno, mahom samo komercijalna prodaja.... Na sajtu stalno neki kvar. Mozda rese problem uskoro, nadam se. :( <3
2025 01 05
> lovesilver: > Vec neko vreme,ne znam tacno koliko,mozda 15ak dana gore-dole,ne stize mi obavestenje da mi je stigao mejl da imam poruku sa krpica. Kad udjem na gmail-mejl je tu,ali mi ne stize obavestenje. Ja imam sličan problem. Na primer, neko mi pošalje ili odgovori na poruku sada. E meni će taj mejl da stigne tek za par sati! I tad kad me obavesti, ja pomislim da je tek tad neko pisao/odgovorio, dok ne uđem na krpice i ne vidim da je to ustvari bilo pre par sati... Ali svi drugi mejlovi mi stižu odmah, sad, to što vi kažete. Tako da, i to su neki bagovi 🤦
2025 01 05
Meni su upravo skinuli sve pare sa racuna.
2025 01 05
Meni vec nastaje rasulo u porukama! Meni kao kupcu je ovo veliki problem! Od uvek koristim dopisivanje na krpicama kao jedini vid komunikacije,sto je i najpreporucljivije i najsigurnije,i sad sam primorana da nastavim na privatan broj sto nikako ne volim. Pre neki dan je bila tema o onima koji ne odgovaraju na upite.. poslednjih nedelju dana od 10 upita samo jedna osoba mi je odgovorila. Mislim da mi je sad jasnije i zasto
2025 01 05
> SpasicAlex: > Meni su upravo skinuli sve pare sa racuna. 😱
2025 01 05
Odavno slike ne mogu da se ubace u poruke. Kasa se napise bilo šta, može i samo jedno slovo,poruka sa slikom ode. Pokušajte tako.
2025 01 05
Da li neko odavde moze da mi pomogne i da me uputi kako da povratim svoj novac koji mi je pokraden i skinut sa racuna
2025 01 05
> SpasicAlex: > Da li neko odavde moze da mi pomogne i da me uputi kako da povratim svoj novac koji mi je pokraden i skinut sa racuna Da li ste mozda ovde na krpicama kliknuli na link koji Vam je poslat u porukama i onda uneli podatke sa kartice? Ovde nazalost nista ne mozete da uradite, kao ni administratori. Jedino sa svojom bankom, pre svega da blokirate karticu a onda možda i vidite ko je skinuo novac i podnesete prijavu...
2025 01 05
Blokirala sam karticu ali mi je sada problem da li mogu na tu karticu uopste da primim platu. Nikada nisam bila ovako prevarena....ovo je strasno. Mnogo sam besna i razocarana.
2025 01 05
> Chillnakit: > > SpasicAlex: > > Da li neko odavde moze da mi pomogne i da me uputi kako da povratim svoj novac koji mi je pokraden i skinut sa racuna > Da li ste mozda ovde na krpicama kliknuli na link koji Vam je poslat u porukama i onda uneli podatke sa kartice? > Ovde nazalost nista ne mozete da uradite, kao ni administratori. Jedino sa svojom bankom, pre svega da blokirate karticu a onda možda i vidite ko je skinuo novac i podnesete prijavu... Blokirala sam karticu. Sada jos da vidim da li cu moci na taj racun da primim platu ili ne. A za reklamacije i podnosenje prijava sutra cu da regulisem u banci. Ovo je uzas
2025 01 05
> SpasicAlex: > Meni su upravo skinuli sve pare sa racuna. Jel ste dobijali sumnjive pp na krpicama sa linkovima u njima? Jel vam pise u aplikaciji gde je otisao novac? Meni za svaku transakciju bilo da je uplaceno ili isplaceno pise gde je otislo i koliko,datum,vreme,mesto ,tacno u detalj.
2025 01 05
1 2