Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Skinute pare sa racuna!!!!

Clanice pazite se, blokirajte svoje racune ako ste slale dokaz o uplati nekome u porukama. Skinute su mi pare sa racuna i nemam nikakav trag na racunu gde su nestale. Da li neko zna o cemu se radi???
2025 01 07
Idite u banku i trazite izvod. Tu cete videti ko vam je skinuo novac. Novac mogu da vam skinu SAMO ako ste dali ( uslikali ) drugu stranu vase kartice. Sa samog broja racuna,ne verujem da je moguce.
2025 01 07
Kako neko moze da vam skine novac preko dokaza o uplati?
2025 01 07
Mislim da je to nemoguce. Jer to bi znacilo onda da svako ko ima vas broj racuna moze to da uradi. A svako kome prebacite novac na racun, preko aplikacije moze da vidi to. Bolje proverite sa bankom o cemu se radi, nego da delite neproverene informacije i zbunjujete clanice.
2025 01 07
Blokirajte karticu, idite do banke i prijavite u sup ili u osnovno javno tuzilastvo i popunite papirologiju o kradji preko interneta
2025 01 07
Sta ste kao dokaz tacno poslali? Skrinsotovani izvod?
2025 01 07
Početak je godine, da niste možda imali neke neplanirane troškove koji su Vam sada došli na naplatu? Da li imate aplikacije za elektronsko plaćanje instalirane na telefonu? Proverite da niste nekoj drugoj aplikaciji dali pristup. Ako ste ušli u razgovor na mk, pa tu preko nekog linka ukucavali podatke sa kartice i “platili porudžbinu”, onda ste stvarno prevareni preko ovog sajta. Preko slanja potvrde o uplati je nemoguće, osim da Vaša banka baš sve podatke prikaže u toj potvrdi. A i većina normalnih devojaka na sajtu ne bi ni znala šta da radi sa tim informacijama. Veoma mi je žao zbog Vaše situacije, svakako obratite se banci da Vam povrate novac…
2025 01 07
> Chillnakit: > Sta ste kao dokaz tacno poslali? Skrinsotovani izvod? Sve dokaze o sajtu, pisane poruke sa telefona, moje molbe upucene adminu koji ocigledno ne postoji i ne ume da odgovori, mejlove koje sam slala, krivicna prijava protiv nn lica ....sve to sutra planiram da podnesem svojoj banci i da pokrenem postupak reklamacije zbog internet kradje...I NARAVOUCENIJE DA VISE NIKADA NISTA NECU DA KACIM I PRODAJEM OVDE JER JE OVO POSTALO NAJNEBEZBEDNIJE MESTO ZA PRODAJU
2025 01 07
> SpasicAlex: > NARAVOUCENIJE DA VISE NIKADA NISTA NECU DA KACIM I PRODAJEM OVDE JER JE OVO POSTALO NAJNEBEZBEDNIJE MESTO ZA PRODAJU Prodajem i kupujem i ovde i na Facebook grupama i na kupujemprodajem i na još ko zna koliko sajtova već 8 godina i nikad nisam bila prevarena. Sajt nije kriv ako neko nije tehnološki obrazovan. To je isključivo greška pojedinca ako nije dovoljno obazoran da ne daje i ne unosi nigde podatke sa kartice i to što ne zna da prepozna legitiman od scam sajta. Ne može te sajt zaštiti.
2025 01 08
> SpasicAlex: > > Chillnakit: > > Sta ste kao dokaz tacno poslali? Skrinsotovani izvod? > Sve dokaze o sajtu, pisane poruke sa telefona, moje molbe upucene adminu koji ocigledno ne postoji i ne ume da odgovori, mejlove koje sam slala, krivicna prijava protiv nn lica ....sve to sutra planiram da podnesem svojoj banci i da pokrenem postupak reklamacije zbog internet kradje...I NARAVOUCENIJE DA VISE NIKADA NISTA NECU DA KACIM I PRODAJEM OVDE JER JE OVO POSTALO NAJNEBEZBEDNIJE MESTO ZA PRODAJU Admin nije dadilja koja ce da sedi uz nas i da pazi da ne kliknemo na ociglednu prevaru. Ako vam sam link i nacin komunikacije kao i to sto su internet prevare stare koliko i internet ne znace nista, onda vam kartica i novac na istoj znace? Mogli ste da se raspitate kako se koristi kartica, koji podaci se daju, a koji se nikako ne daju i da kartica sluzi za placanje.
2025 01 08
Juce bas citam poruku od jedne gospodje u grupi Temu Hrvatska. Temu joj je skinuo 170e sa racuna, zena nista nije ni porucila. Tek posle ne znam koliko poruka i e mail-ova su priznali gresku ali kako procitah jos joj nisu vratili novac. Tako da, ako ste i vi narucivali preko Temu-a nesto, moze biti da je to. Izgleda skidaju kako kome stignu, pa ko primeti, primeti.
2025 01 08
Meni ni dalje nije jasno kakvi podaci su poslati i kome. Da li je link, skrinšot uplatnice sa pošte, skrinšot onlajn transfera ili šta? Ne znam da li sam jedina. Ako niste prosledili broj kartice, nije moguće da je novac nestao, a trag mora da ostane u banci, tačno gde i na koji račun je otišao novac. To se vidi na izvodu iz banke, čim se proknjiži a mora da je proknjiženo ako se vidi da je skinut, čak i preko e ili m-banking. Za Temu sam i ja čula, zato ni ne koristim ovakve sajtove.
2025 01 08
> AppleRed: > Meni ni dalje nije jasno kakvi podaci su poslati i kome. Da li je link, skrinšot uplatnice sa pošte, skrinšot onlajn transfera ili šta? > Ne znam da li sam jedina. Ako niste prosledili broj kartice, nije moguće da je novac nestao, a trag mora da ostane u banci, tačno gde i na koji račun je otišao novac. To se vidi na izvodu iz banke, čim se proknjiži a mora da je proknjiženo ako se vidi da je skinut, čak i preko e ili m-banking. > Za Temu sam i ja čula, zato ni ne koristim ovakve sajtove. Ja sve cekam da se oglasi gospodja kojoj su skinuli pare da objasni sta se desilo ..mslm ako vec pustis nesto na forum objasni
2025 01 08
> ninanica: > > AppleRed: > > Meni ni dalje nije jasno kakvi podaci su poslati i kome. Da li je link, skrinšot uplatnice sa pošte, skrinšot onlajn transfera ili šta? > > Ne znam da li sam jedina. Ako niste prosledili broj kartice, nije moguće da je novac nestao, a trag mora da ostane u banci, tačno gde i na koji račun je otišao novac. To se vidi na izvodu iz banke, čim se proknjiži a mora da je proknjiženo ako se vidi da je skinut, čak i preko e ili m-banking. > > Za Temu sam i ja čula, zato ni ne koristim ovakve sajtove. > Ja sve cekam da se oglasi gospodja kojoj su skinuli pare da objasni sta se desilo ..mslm ako vec pustis nesto na forum objasni Upravo to.
2025 01 08
Sad i mene zanima dalje objašnjenje, ali svakako banka prati kretanje novca i svaka transakcija se beleži. Tako da kod Temua već verujem da može da se dokaže, ali ako su u pitanju prevare koje ovde haraju mislim da je to isto kao kad ti kažu da čuvaš karticu i da pin ne držiš uz nju, a ti zalepiš na nju. Dakle ne bih dala nekome koga ne znam svoju karticu, pogotovo sa CVV kodom nazad. Ako je dat broj kartice napred, opet ne može da se zloupotrebi tako lako jer treba kod pozadi ili kod koji stiže SMS-om za online transakcije. Za prevare ovde banka može malo toga, samo da prosledi informacije nadležnim organima. Uvek sam odgovarala kada na forumu vidim nove korisnike, za svaki slučaj da neko ne nasedne, imamo 50 tema na forumu i svaki put se pišu identične stvari i imamo stalno nove slučajeve. Žao mi je devojaka, ali moramo da se čuvamo sami pre svega, ovoga ima svugde.
2025 01 08
1 2