Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Interesantna informacija

Videla sam u komentarima neke objave na facebook-u da se moze povratiti novac placen pouzecem za paket, ako je kupac prevaren. Neophodno je da sa svim dokazima odmah odete do javnog tuzioca i on izdaje nalog za povracaj novca, koji se nosi u postu i sa tim nalogom vam vrate novac. To je moguce uraditi samo istog dana kad je paket preuzet. Par ljudi u odgovorima je potvrdilo da je to istina. Ako jos neko ima iskustvo sa ovim, neka napise da znamo koje su opcije <3
2025 01 13
Ja sam lično prevarena, za 4900 din. za neku torbu, i prijavila sam, imam islužbenu belešku iz policije, ali mi je inspektor reko, da do 5000 din. nema krivično gonjenje, već preko tog iznosa. A u tom slučaju, samo privatna tužba.. Pisala sam i na sajtu za pripredni kriminal, do danas nisam dobila odgovor, a to je bilo pre više meseci, ne sećam se..I to smo bili nas 10-tak, opljačkani, ovde na sajtu i sve je bilo ispod 5000 din.
2025 01 16
> mildinovic: > Ja sam lično prevarena, za 4900 din. za neku torbu, i prijavila sam, imam islužbenu belešku iz policije, ali mi je inspektor reko, da do 5000 din. nema krivično gonjenje, već preko tog iznosa. > A u tom slučaju, samo privatna tužba.. > Pisala sam i na sajtu za pripredni kriminal, do danas nisam dobila odgovor, a to je bilo pre više meseci, ne sećam se..I to smo bili nas 10-tak, opljačkani, ovde na sajtu i sve je bilo ispod 5000 din. Nisam pricala o krivicnom gonjenju, vec o obustavi isplate sredstava od strane poste ako se ode kod javnog tuzioca.
2025 01 16