Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja nakon praznika

Kako ide prodaja, obzirom da su prosli praznici. Cini mi se nekako da ce prodaja krenuti na prolece, kad krenu prolecni komadi
2025 01 13
Ja sam se jako iznenadila jer sam ove godine do sada prodala nekih 5-6 predmeta, što ovde, što na fejsu. Nadam se da će tako i ostati. 😊 Zato pred kraj godine jako, jako slabo.
2025 01 13
I meni je malo krenulo, jeste sitno ali dobrom bitno je da ide malo po malo. Iznenadila sam se kad su poceli da se javljaju na pocetku i ako nista nisam objavljivala 😊 E sad cim sam izbacila nove stvari, mnogo manje pregleda nego inace, po dva tri 😑
2025 01 13
Mozda ne ide prodaja... ali ne ide ni kupovina! Od 15 poslatih upita od nove godine, na 3 sam dobila odgovor. Od tih 15,za samo jedan sam trazila dodatne slike,jer je slika obuce bas losa. Za sve ostalo je bilo "posaljite mi vroj racuna".
2025 01 14
Prodaja jako slabo, dobijam mnogo upita za predmete i traze podatke za uplatu i onda nestanu, ide mi na zivce to pravilo gde ja ne smem da im zalepim negativnu za to ponasanje. Odavno ne kupujem na krpicama, poslednjih par losih iskustava su me definitivno odvratili od toga zauvek...
2025 01 14
Prodaja vrlo slabo, takoreci nikako... Krecem od sebe, sad sam na snizenjima bas svasta kupila, verujem da je vecina tako, cene jos uvek padaju i verovatno neki period nece biti neke velike kupovine.. Kazu i da je februar generalno najgori mesec za kupovinu i prodaju.
2025 01 14
I ja sam imala dosta upita ali mozda samo 2-3 prodaje, plus jos sigurno 2-3 gde sam ostavila podatke za uplatu i clanice su isparile. Sto se tice ubacivanja novih stvari, imam maksimalno 30ak pregleda, a na nekim stvarima ni 10...🫠 Izgleda da nema pravila, nekome ide, nekome ne, pa tako u krug.🤦🏽‍♀️
2025 01 14
Hajde sto se ne kupuje, nego sto mnogi neće ni da prodaju 😅. Kao sto clanica napisa, ne odgovaraju ni kad hoces da kupis, valjda očekuju samo da pošalješ upit i podatke, onda da čekaš paket i nadas se da će stići. Dodatne slike izmamiti je vrlo teško, pri tom ne vidis ni boju, jer piše braon, a izgleda svetlo bež. Često u poslednje vreme napisu da je prodato, a verujem da neki predmeti nisu prodati, nego neće da daju dodatne informacije i slikaju. One koji se bar jave, treba dočekati da uslikaju ceo predmet, a bolje ne traziti da izmere. Meni se na drugom sajtu izbrecala clanica, jer očigledno predmet nije za mene, posto sam postavila jos jedno pride pitanje, kako ništa nije bilo opisano i uslikano
2025 01 14
> jacaikaja: > Hajde sto se ne kupuje, nego sto mnogi neće ni da prodaju 😅. Kao sto clanica napisa, ne odgovaraju ni kad hoces da kupis, valjda očekuju samo da pošalješ upit i podatke, onda da čekaš paket i nadas se da će stići. Dodatne slike izmamiti je vrlo teško, pri tom ne vidis ni boju, jer piše braon, a izgleda svetlo bež. Često u poslednje vreme napisu da je prodato, a verujem da neki predmeti nisu prodati, nego neće da daju dodatne informacije i slikaju. One koji se bar jave, treba dočekati da uslikaju ceo predmet, a bolje ne traziti da izmere. Meni se na drugom sajtu izbrecala clanica, jer očigledno predmet nije za mene, posto sam postavila jos jedno pride pitanje, kako ništa nije bilo opisano i uslikano Nismo svi takvi. Ja polazim od sebe, uvek sam otvorena za pitanja, merenje, slikanje, rezervacije, jer je meni u cilju da prodam. Takođe, te dodatne aktivnosti ponekad nisam u mogućnosti momentalno da odradim, jer mi stvari nisu u istom gradu uglavnom, ali o tome obavestim zainteresovanu osobu i kažem kada može da očekuje tu informaciju, i slično. Stvarno gledam da ispoštujem svakoga, iako ne dobijem isto zauzvrat uvek. I meni se desi da, na primer, neko traži dodatne slike, a ja bukvalno ne znam šta dodatno da slikam, jer sam već slikala predmet iz svih uglova. A te što ne žele da daju informacije, ne prodaju oglašene predmete, ne sklanjaju ih i slično, ja bih ih zaobilazila.
2025 01 14
Ne kažem da svi to rade. Meni koliko god da je mrsko da izrovarim tri ormana i 30 kutija, ako sam oglasila, tražiću predmet tri dana, da bih izmerila. Medjutim u poslednje vreme jedva dobijem odgovor za predmete, koje bih kupila, ako je to sto mi se čini da jeste. Da bih bila sigurna, treba mi odgovor na dva ili tri pitanja- realna veličina, materijal i nijansa. Počeli su da opisuju u dve reci- malo nošeno, a uslikano savijeno ili u polumraku ili na jakom suncu sa senkom ili na 20 metara, pa ne vidim je li kaput- klasican poliester/pamuk ili teddy. Neke čizme na drugom sajtu čitam u opisu da su braon, na slikama lila 😅 Kad ne izmerim predmet, opišem detaljno za koju realnu velicinu, cesto ispisem roman 😄
2025 01 14
Jasno, i ja pišem roman. Jedino za neke predmete koje sam odavno, prve okačila, tu sam tanka sa opisom, jer nisam još bila u toku, a posle mi je bilo mrsko da sve ponovo pišem i dodajem. Naravno, ako neko pita, prevrćem sve, tražim predmet. 😂 Možda jedino da su te članice, koje ne odgovaraju na upite, odustale od prodaje ili učestalog posećivanja sajta, usled svih ovih promena na sajtu, reklama koje iskaču, slabe prodaje i sl.
2025 01 14
Danas sam obišla mnoge radnje, svuda su velika sniženja, usput i dve radnje Textilhouse-a. Nakupovala sam svašta 😊. Kad na sajtu ne ide, ima gde ide 😄. S obzirom na trenutne cene novih stvari, verovatno da ne ide prodaja na sajtu. Ko ima bas niske cene kvalitetnih stvari, taj će nešto i da proda. U Zari savrsen oversized Manteco kaput 6000, na sajtu stariji modeli skuplji vecinom, a nošeni
2025 01 15
Najgore mi kad razmenimo brojeve, i na viber pustim slike snimke i dimenzije i dobijem SEEN . Ni da se udostoje da odg da napisu izvini odustala sam od kupovine ili tako nesto...
2025 01 17
Pa nema je. Al mozda krene uskoro, kad legnu plate. Zima ne popusta, prolece je daleko.
2025 01 20
Na instagramu ide super. Ovde ništa 🤐
2025 01 25
1 2