Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Neutralan utisak

Da li imam pravo da clanicama koje se uredno jave za predmet i zele da ga kupe, ostavim neutralan utisak ako one posle slanja podataka za uplatu vise nikada ne odgovore na moju poruku iako su aktivne na sajtu? Desilo mi se to bar jedno 5 puta od pocetka meseca...
2025 01 16
Da, mislim da u pravilima za utiske bas stoji da je neutralan za takve situacije, iako bih ja uvela i negativne za to jer se toliko cesto desava. Meni isto par puta u toku meseca, ali na kraju nikome ne dam taj neutralni jer on nista ne menja i niko ga nece ni gledati.
2025 01 16
Da.
2025 01 16
> KrpiceMP: > Da li imam pravo da clanicama koje se uredno jave za predmet i zele da ga kupe, ostavim neutralan utisak ako one posle slanja podataka za uplatu vise nikada ne odgovore na moju poruku iako su aktivne na sajtu? Desilo mi se to bar jedno 5 puta od pocetka meseca... Da, ukoliko nakon ostavljanje ličnih podataka ne dođe do saradnje (pogotovo te situacije gde su čanice aktivne, a ne jave se nikad više) , imate pravo na neutralan utisak - to je po pravilniku sajta.
2025 01 16