Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li još neko ima isti problem?

Da li još neko ima problem sa sajtom da ne može da pošalje poruku ili da odgovori na poruku?
2025 01 18
> h_wardrobee: > Da li još neko ima problem sa sajtom da ne može da pošalje poruku ili da odgovori na poruku? Takodje, ceo dan…. 🥲
2025 01 18
Ja ne da ne mogu da pošaljem poruku , ja ne mogu na profil kod članice da udjem i to traje već duze
2025 01 18
Poruka stoji kao da se ucitava, ali kad osvezim stranicu bude poslata Za sad :'D
2025 01 18
> UltraStore: > Poruka stoji kao da se ucitava, ali kad osvezim stranicu bude poslata > Za sad :'D Da, isto tako je i kod mene… Znači opet je neki problem sa sajtom :(
2025 01 18
> UltraStore: > Poruka stoji kao da se ucitava, ali kad osvezim stranicu bude poslata > Za sad :'D Da isto, i poruke primljene bez obaveštenja i stoje kao pročitane a nisam otvarala
2025 01 18
Isto i kod mene. Šta li sve neće biti na ovom sajtu...
2025 01 18
I kod mene danas ceo dan
2025 01 18
Ja ne mogu da posaljem poruku nikome od koga zelim nesto da kupim, ni preko oglasa ni samo poruku bez oglasa. Takodje, poruke stoje bez obavestenja, ucitavaju... Uzas zivi sa radom i funkcionalnoscu sajta, ali zato bitno da nam se svima svaki dan skida po bezbroj objava jer ne postuju nekakva "pravila". 🤷🏽‍♀️
2025 01 18
Ja danas nisam nikom poslala upit (apstiniram par dama 🤕),ali vec jako dugo vremena ne gledam novu robu. Ubija koliko smara koliko slabo ucitava stranice..
2025 01 19